Tragedija

To je delil Milan, ki je ubil komaj 18-letno Sabino

R.T.
23. 6. 2016, 21.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Milan je že dvignil roko nad Sabino, zato je kljub nosečnosti prekinila razmerje.

Facebook
Milan in srednješolka Sabina.

Milan Cimeša (24) iz naselja Mihajlovo v Srbiji je predvčerajšnjim med 22. in 23. uro ubil svoje dekle Sabino Vida (18) in nato storil samomor. Z nožem je najprej zabodel srednješolko, ki je bila tudi tri mesece noseča, se nato povzpel na most in skočil pred vozilo, ki se je pripeljalo. 

Policija je potrdila, da so v vozilu, ki je bil parkiran v bližini Banatskih Dvorov našli truplo mlade ženske, več informacij pa zaenkrat z javnostjo ne želijo deliti.

Šla naj bi k prijateljici, zjutraj prišli policisti

Sabina je usodnega večera odšla ven, domačim je rekla, da gre na obisk k prijateljici, ki živi v bližini, je za Alo povedal Sabinin očim. Zjutraj pa so na vrata potrkali policisti in mu sporočili, da je Sabina mrtva ...

Sabina in Milan sta bila le nekaj mesecev v razmerju. Enkrat jo je Milan udaril, ona pa se je pred desetimi dnevi odločila, da prekine razmerje z njim, čeprav je bila noseča. Očim je še dejal, da si ni mislil, da bi bil Milan sposoben takšnega krutega dejanja. 

Milan in Sabina sta celo govorila o poroki, menda je ona še imela doma njegov prstan, je novinarjem razkril Sabinin očim. Vendar so Milanovi udarci vse spremenili in sabina si ni želela prihodnosti z nasilnim moškim. Vseeno pa se je njeno maldo življenje končalo nasilno. 

Je pa Milan objavil zlovešč citat na družabnem omrežju facebook. Delil je zapis: "Noben moški se ne odpove ženski, ki jo želi." Glede na tragičen razplet dogajanja, ima citat zelo zlovešč prizvok ...