Astrološko

Horoskop za petek, 23. decembra

Danaja
23. 12. 2022, 05.34
Deli članek:

Sonce je v kozorogu, Luna je v strelcu, ob 8.49 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – V službi boste nadvse zbrani, saj boste želeli popraviti vtis, potem ko ste bili v zadnjem času pri delu raztreseni in ste naredili napako.

BIK – Danes je lunin mlaj v vam sorodnem zemeljskem znamenju kozoroga. Uspešni boste pri urejanju nekih uradnih zadev, kar vas bo zelo razveselilo.

DVOJČKA – Izjemno zadovoljni boste z današnjim razpletom precej čudne situacije v službi. Nenadna ideja, ki jo boste dobili, vas bo usmerila na pravo pot.

RAK – Danes boste dobre volje, saj vam bo uspelo urediti zadeve, za katere ste mislili, da jih ne boste nikoli. Še popoldanska rutinska domača opravila vam bodo v veselje.

LEV – Veliko dela bo dopoldne, a boste imeli dovolj energije, da še pred vikendom opravite zahtevne naloge, ki čakajo na vas že dalj časa. Potem boste nekoliko utrujeni.

DEVICA – Samski boste spoznali nekoga, povezanega z vašim delom ali poslom. Podobnost značaja vašemu in stvarno razmišljanje te osebe vas bosta navdušila.

TEHTNICA – Danes boste pohiteli s službenimi obveznostmi, saj vas bo doma čakalo polno prijetnih opravil, povezanih s prihajajočimi prazniki.

ŠKORPIJON – Kljub prostemu koncu tedna boste danes še zelo delavni. Prijeten kolektivni duh, ki bo vladal, vas bo spodbudil, da boste naredili res veliko.

STRELEC – V ospredju razmišljanja bodo vaši finančni načrti in urejanje zadev, ki ste jih malo zanemarili. Ko boste pregledali in uredili vse račune, boste zadovoljni.

KOZOROG – Lunin mlaj v vašem znamenju vas bo spodbujal, da se poglobite v temnejše plati svoje osebnosti in izkoristite svojo notranjo moč, da počistite dvome.

VODNAR – Manj napeti boste kot prejšnje dni in z navdušenjem se boste lotili novega projekta. Čeprav sami ne boste imeli veliko od njega, boste veseli, da pomagate.

RIBI – Veliko boste odgovarjali na klice prijateljev in znancev, ki vas bodo vabili na kavo ali čaj. Dobili boste tudi kar nekaj povabil na prednovoletne zabave.