Sonce v znamenju device

Tedenski horoskop: Kdo se bo v tem tednu počutil najbolje?

W.Y.
3. 9. 2017, 15.30
Deli članek:

Nahajate se v obdobju, ko bo zaradi Sonca v znamenju device delovna storilnost sicer povečana, vendar vam bo v ponedeljek nagajal retrogradni Merkur v znamenju leva, ki bo doprinesel, da se bodo zapletale tudi najbolj enostavne zadeve.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Merkur se bo pričel v torek gibati v direktni smeri, kar bo pozitivno vplivalo še posebej na tiste, ki ste v fazi razvoja določenega projekta. V torek spremeni svojo smer tudi Mars, in sicer se seli v znamenje device, zato boste začeli razmišljati bolj realno. V kočljivih situacijah se boste tudi lažje postavili zase in zahtevali svoj prav. Venera v levu prinaša ugodne ponudbe, manjša presenečenja, skratka veliko zaljubljenosti, razigranosti in iskrenosti. Najboljše se boste v tem tednu počutili levi, ovni in biki, največ težav pa lahko pričakujete raki, tehtnice in dvojčki, saj ne boste najbolj samozavestni.

OVEN

Tokrat se ne morete pritoževati, saj bilanca vašega počutja sploh ni slaba. Morda vam je žal le glede neke izgubljene priložnosti v povezavi z ljubeznijo ali druženjem. Kmalu pa prihaja nova, zato se pripravite. Čaka vas skupinski projekt, pri čemer pa boste naleteli na nekaj nestrinjanj. Delo s skupino zahteva prilagoditve in sprejemanje kompromisov. Vse skupaj boste najprej temeljito razmislili.

BIK

Kombinacija nasmeška na obrazu in pravih besed vam bo v sredo, ko vas bo spremljala polna luna odprla vrata do ustvarjanja in izboljšanja odnosov s prijatelji in domačimi. Proti koncu tedna pričakujte več sprostitve. Razmišljali boste o tem, kaj se bo razvilo iz zgodbe, ki se je začela pred kratkim in vam je zelo zanimiva. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si upate in želite priznati.

DVOJČKA

V prvih dneh tedna boste morali urediti neke poslovne ali pravne zadeve, ki ste jih že nekaj časa odlagali. Energija bo tokrat bolj intenzivna, kar boste vlagali v poslovne izzive, ki so se pojavili v zadnjem času. Težave v domačem krogu vas bodo prevzele. Težko se boste osredotočili na kaj drugega, dokler tega ne boste uredili. Posvetite se torej zadevi in ne odnehajte, dokler ne bo rešena.

RAK

V tem tednu boste lahko bolje spoznali nekoga od prijateljev. Navezovanje stikov se bo izkazalo za koristno, saj ste v zadnjem času preveč zaprti v svoje misli in svoj svet. Konec tedna bo kljub luni v biku nekoliko stresen. Prizadevali si boste, da najdete nove poslovne priložnosti, predvsem vas bo zanimal hiter zaslužek, kar pa vas lahko popelje v napačne odločitve.

LEV

V vaši okolici bo v torek in sredo, ko bo luna v ribah prisotne veliko neodločnosti. Odprite se prijateljem in družini, storite nekaj, kar bo stvari premaknilo vsaj za stopničko višje. V nasprotnem primeru se vam obeta nemir. Zelo optimistično boste zakorakali v nov teden. Malce bolj boste preračunljivi in iskali boste družbo prijateljev, ki vas spoštujejo. Največ sreče boste deležni tisti, ki ste samski.

DEVICA

Ne obremenjujte se preveč z malenkostnimi in nenehnimi nesporazumi med sodelavci, posebno, če se ne tičejo direktno vas in ne igrajte vloge pravnika. V tem trenutku nočete priznati, kaj vas v resnici muči. Zato se zatekate v neprepričljive izgovore, ki celotno zadevo le še slabšajo. Previdno se v nedeljo z luno v biku usmerite v rešitve.

TEHTNICA

Vaše družabno življenje bo sončno in svetlo, zato se v torek in sredo, ko bo luna v ribah ne zapletajte v spore. Že manjši nesporazum bi lahko prinesel resne težave v vaš odnos z nekom, ki vam ogromno pomeni. Naj vas ne bo strah prepustiti se neki čisto novi izkušnji, ki vam prinaša svežino in stabilnost. Povabite prijatelja na kavo, zabavali se boste in dobili odličen nasvet zase.

ŠKORPIJON

Čim prej se oglasite na telefon in odgovorite na elektronsko pošto, saj vas čaka nekaj, kar ni mogoče prestaviti. Povežite se z energičnimi in samozavestnimi ljudmi.

Končno je nastopil čas, ko boste lažje zadihali. Konec tedna boste dobili neko ugodno informacijo. Možno je, da vam nekdo čisto naključno ponudi pomoč, ki vas bo rešila pred težavami.

STRELEC

Če imate pri svojem delu poslovnega partnerja, boste začutili kako zadovoljni ste, da se z njim lahko o vsem pogovorite in da vas v določenih stvareh podpira in vzpodbuja. Počutili se boste fenomenalno, izgledali boste odlično in svoje delo boste opravljali brez večjih težav in zapletov. Izkoristite te odlične pogoje za to, da boste konec tedna uresničili svoj načrt.

KOZOROG

Ni se lahko navaditi na opazke nekoga, ki vas še vedno ne razume ter trmasto vztraja pri svojih odločitvah. Pričakovali ste, da se bo vse skupaj razvilo na bolj enostaven način. Najbolj priporočljivo je, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmerite vase. Bližajoči čas je ugoden za globok pogled vase in za odkrivanje temnejših plati vašega značaja.

VODNAR

Vztrajate, čeprav že nekoliko slutite, da bi morali ubrati bolj stabilno in zanesljivo pot. Ne glede na vašo odločnost je vsekakor bolje, da se s partnerjem ali prijateljem znova pogovorita. Začutili boste potrebo po čiščenju svojega telesa in duše. Veliko se boste gibali na svežem zraku. Zamikali vas bodo izleti v neznano, skratka tokrat boste znali biti sami s sabo.

RIBI

Lotite se nečesa novega ali takšnega, kar vas osrečuje in sprošča. Naredite tudi nekaj, da izboljšate družinske odnose in jim pokažete, da se na vas lahko vedno zanesejo. Presenetil vas bo nekdo, ki se vam hoče znova približati, čeprav sta zgodbo že zdavnaj zaključila. Vsekakor si vzemite dovolj časa, da mu prisluhnete, kljub temu da v sebi še vedno nosite zamero.