Sonce v znamenju device

Tedenski horoskop: pravi čas za tiste, ki se morate odločit nekaj pomembnega

Horoskop.si
27. 8. 2017, 15.00
Deli članek:

V teden pred vami stopate natančni, premišljeni in usmerjeni v napredek. Sonce v znamenju device vam prinaša več resnosti, ki jo v svoj prid izkoristite predvsem tisti, ki se morate odločiti nekaj pomembnega.

Dreamstime
Kaj kažejo zvezde za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra.

Merkur bo do srede potoval po devici, zato dokončajte zadeve, ki vas bremenijo, saj se bo od srede dalje začel gibati v retrogradni smeri v znamenju leva, kar prinaša nekaj ovir in nesporazumov. Venera v znamenju leva vas bo ščitila pred ljubosumjem, nezaupanjem in slabimi energijami, zato bo ljubezensko področje sproščeno, z Marsom v levu pa si boste znali izboriti svojo svobodo. Najboljše se boste v tem tednu počutili strelci, tehtnice in raki, nekaj nejasnosti pa lahko pričakujete biki, ribe in device.

OVEN

Imate dovolj moči, da se v prvih dneh tedna s pomočjo lune v strelcu soočite z vsem, in vse bo dobro, če ne boste prehitevali. Razpleta se v vašo korist, tudi glede potovanja ali morebitne selitve. Zadeve je potrebno opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.

BIK

Vse je pod nadzorom, nimate posebnih razlogov za skrbi. Pravzaprav bo vse potekalo tako, kot ste načrtovali, čeprav vas bo morda vseeno zaskrbelo zaradi določenega vprašanja. Poskusite narediti prvi korak do osebe, ki vas zanima, saj boste našli prave besede. Sredi tedna boste še dejavni, potem potrebujete z luno v kozorogu več počitka in časa za premislek.

DVOJČKA

Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Sestavite se in v četrtek, ko luna preide v kozoroga spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov. Stroški naraščajo, nečemu se morate vsaj začasno odpovedati, saj ne sodi v nujne naložbe. Več časa pa posvetite neki praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati.

RAK

Naj vas v prvih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v strelcu vodi šesti čut, posebno glede denarja. Tokrat bo nekoliko teže, posebno če ste pri delu vajeni popolne samostojnosti, kar pa sedaj žal ne bo mogoče. Nekoliko bolj bo poudarjena živčna energija. Videti je da boste imeli veliko poslovnih opravkov in nalog in vas lahko to močno obremenjuje. Pomnite, več kot je dela, bolj počasi je potrebno delati.

LEV

Sprejmite priložnost v nekoliko drugačnih pogojih. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste sčasoma vendarle prilagodili. Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo od znancev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom.

DEVICA

Zopet se pritožujete nad nečim, kar se le ponavlja. Nad ponujenim niste preveč zadovoljni. Popazite le v odnosih z osebo nasprotnega spola, ki vam še vedno meče polena pod noge. Radi bi se posvetili študiju, toda dogodki v zasebnem življenju vas nekako vlečejo na drugo stran. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi radi. Edina mogoča je, da se prepustite.

TEHTNICA

Nikakor se ne morete dogovoriti, posebno če sta bila z nekom tudi čustveno povezana ali preprosto ne zaupata drug drugemu. Ne skrbite preveč, ker bo to le začasen zastoj. Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav počistili s konkurenco. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.

ŠKORPIJON

Umirite se. Težki časi so za vami, dovolite si zadihati, umirite se in sprostite. Na poslovnem področju vas v sredini tedna čaka odločitev, vendar ni nujno, da jo sprejmete sami. Okoliščine vam nekoliko nagajajo. Spet ste med dvema ognjema, tako v družini kot v karieri. Nekaj morate preložiti, čeprav s težkim srcem. V nasprotnem bi se pozneje kesali.

STRELEC

V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte. Veliko bo kontaktov, veliko druženja, vznemirljivi pogovori. Seveda bo to dogajanje prinašalo tudi nekaj napete živčne energije in težavo umiriti se in uresničiti lastne zamisli.

KOZOROG

Luna v vašem znamenju vam od četrtka dalje pomaga tudi ob zadevah, ki so vas dolgo obremenjevale. Odzvali se boste na podlagi občutka in se izvlekli iz vsake zagate, toda popazite glede vedno večjih stroškov. Znani ste po tem, da prikimate in potem vendarle naredite po svoje. Previdno pri poslih, kjer ste odvisni od odločitev drugih. Marsikaj boste nekako obrnili v svojo prid.

VODNAR

Veliko dogajanja, veliko misli. Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi očitno kritizirajo in vam povejo to, kar vam gre. Prisluhnite ko vam razlagajo o konkretnih korakih za velike dosežke. Konec tedna boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju na korak drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

RIBI

Vaši vrlini hitrost in drznost bosta tokrat na večji preizkušnji. Dotaknile se vas bodo pesimistične misli in padla bo motivacija pri projektu svetovne razsežnosti, kar vas bo razjezilo. Nihče vam ne bo zameril, če boste prosili za pomoč. V vašem domu bosta konec tedna spet zavladala harmonija in mir, ki ste ju tako pogrešali. Sedaj je čas, da dosežete, kar ste si zastavili.