Poslovneža velikega formata

Delboy in Rodney bi bila danes bogata

G.G.
27. 8. 2017, 15.49
Posodobljeno: 27. 8. 2017, 16.02
Deli članek:

"Čez eno leto bova milijonarja," je Delboy iz humoristične serije Samo bedaki in konji večkrat govoril mlajšemu bratu Rodneyu. In danes bi res bila.

Delboy (levo) in Rodney.

Ob 25. obletnici televizijskega programa Gold so se pozabavali z oceno premoženje podjetnih bratov Trotter. Finančni strokovnjaki so ocenili, da bi bilo njuno premoženje danes vredno okoli tri milijone evrov.

V epizodi V Hull in nazaj sta poskušala Delboy in Rodney iz Amsterdama na Otok pretihotapiti 30 diamantov. Zasačila ju je policija, Delu pa je uspelo dva pravočasno shraniti. Danes bi bila vredna okoli dva milijona evrov.

Kot žafran drago bi bilo danes tudi njuno stanovanje v nekoč neugledni londonski četrti Peckham, kjer pa danes poteka proces gentrifikacije. Trisobno stanovanje so ocenili na okoli 800.000 evrov.

Profimedia
Legendarni Trotterjev trikolesni avto.

Z vsemi žalbami namazani Delboy je imel tudi ogromno idej, kako relativno hitro priti do večje vsote denarja. Gledalci so ocenili, da je v kontekstu današnjega Peckhama, kjer je ogromno povrpraševanje po lokalni hrani in pijači, najboljša zamisel o ustekleničenju oziroma embaliranju vode iz pipe, ki bi jo prodajkala kot naravno, seveda zdravilno vodo, imenovano Peckham Spring.