Na zabavi

Poglejte, kje smo ujeli našo predsednico!

Teja Pelko
11. 12. 2023, 08.00
Deli članek:

Da se je bogu pri delitvi talentov pri Rebeki Dremelj usulo, dokazuje tudi njen najnovejši podvig: igra v monokomediji Jamska ženska, ki jo je na oder postavil Ranko Babić.

Marko Pigac
Predsednica države Nataša Pirc Musar si je predstavo ogledala z možem Alešem, Rebeko pa označila za fenomenalno.

Rebeka je namreč na premieri nabito polno dvorano KD Mengeš uro in pol držala s kotički ustnic zavihanimi navzgor, ob zaključnem poklonu pa je na noge skočila celo predsednica države Nataša Pirc Musar. Med povabljenimi so bili še številni drugi znani obrazi, največjo tremo pa je imela pred hčerko Šajano. Ko ji je ta po premieri dejala, da je legenda, pa si je oddahnila.

Marko Pigac
Rebeki so za uspešno predstavo, v kateri postreže z duhovitim in prisrčnim pogledom na različnosti, napake in posebnosti moških in žensk skozi sodobno žensko perspektivo, čestitali tudi njeni starši ter družinska prijateljia.

Marko Pigac
Čuk Jože Potrebuješ je na premiero prišel z ženo Petro ter s hčerkama Evo in Petro.

Marko Pigac
Veseljakinji Lea Mederal in Jasna Kuljaj nista le sodelavki, ampak tudi dobri prijateljici.

Marko Pigac
Rankov režijski prvenec si je ogledala tudi njegova žena Nataša.

Marko Pigac
Bepopki Alenka Husić in Tinkara Fortuna sta v svojo sredino namesto manjkajoče Ane Praznik vzeli pevca in plesalca Sebastiana.

Marko Pigac
Rebeka se je Mirjam Poterbin zahvalila za sodelovanje v predstavi, v katerem je dobila tudi poročno vlečko, od katere se kar ni mogla ločiti.