Na zabavi

Jure Godler je 40. rojstni dan proslavil z Big Foot Mamo

C. R.
1. 4. 2024, 08.00
Deli članek:

Skoraj zagotovo veste, da je eden od talentov voditelja Milijonarja, šova Ta teden, 'gagajevca', ustvarjalca podkasta Opazovalnica ter pisatelja tudi glasba ...

Damjan Končar
Nekaj sladkega

Pravzaprav je bil Jure Godler naprej glasbenik in šele potem vse ostalo. Iz tega je tudi diplomiral v Mozartovem Salzburgu. Tisto vse ostalo pa je krivo, da je zadnja leta skoraj opustil glasbeno ustvarjanje. Njegova zadnja partitura je naslovna tema, katere note je pred štirimi leti objavil v knjigi Casino Banale, z Anžetom Tomićem pa sta kot Modern Modern Talking prejšnji teden bolj za šalo kot zares predstavila pesem Ljubi me, izgubi se.

Se je pa na glasbenika Jureta Godlerja spomnila skupina Big Foot Mama in ga, ob Marku Hatlaku in Tilenu Artaču, minuli vikend kot skritega gosta vtkala v velika ljubljanska koncerta. Jure se je izkazal z Nekaj sladkega, skupaj pa so zaigrali še Lovra. Pri vsem tem pa je najbolj zabavno, da sploh še ni bil na koncertu slovenske rock skupine. Obiskal je le nastop skupine Rolling Stones. V nastopih pred 3500-glavo množico je užival, sploh v ponovitvi, ter povedal, da so BFM res super bend. Skočir in kolegi pa so ga še enkrat presenetili, ko so mu v nedeljo ob enih zjutraj zapeli Vse najboljše za 40. rojstni dan.

Damjan Končar
Jure je svojo rockersko nedolžnost izgubil kar na odru, mi pa upamo, da sta bila to prva od mnogih podobnih nastopov, ki še pridejo.