Televizija

Špela Grošelj v oddaji Poroka na drugi pogled ne špara jezika

A. M.
7. 3. 2024, 09.00
Deli članek:

Na Planetu bomo lahko od 7. marca dalje lahko prvič v tej sezoni spremljali komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. Tudi letos bodo z gledalci Špela Grošelj, Miha Hercog ter Tanja Kocman.

Planet TV
Miha Hercog, Špela Grošel in Tanja Kocman v oddaji Poroka na drugi pogled.

Ljubezenski šov Poroka na prvi pogled bo tudi letos potekal pod budnim očesom zabavne komentatorske trojice, ki je brez dlake na jeziku. Špela Grošelj, Miha Hercog ter Tanja Kocman bodo v oddaji Poroka na drugi pogled vsak četrtek zvečer - prvič 7. marca - podali svoje poglede na dogajanje v priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled.  

Marsikaj so se naučili

Skozi pretekle oddaje se je trojica marsičesa naučila, pri komentiranju pa se morajo velikokrat ugrizniti v jezik. Špela Grošelj pravi: »Če bi res tako komentirala kot komentiramo med sabo, bi mene bi že zaprli. Kdo bi nas že tožil.« (smeh)

Kaj bodo ponudili letos?

A Špela tudi v oddaji ne špara jezika. Po Tanjinih besedah mora imeti Grošljeva bič v rokah, saj ima nekakšno vlogo povezovalke, pravi. Pravita, da se je Miha letos »poboljšal in ni več toliko politično korekten« pri komentiranju in odgovorih, na drugi strani pa ima Tanja zaradi iskrenosti in kakšne informacije preveč, težave tudi doma.

Že v prvi oddaji bodo spregovorili tudi o svojih aktualnih ljubezenskih statusih, preverili, če se je kaj spremenilo od njihovega zadnjega snidenja ter na kakšen način vidijo letošnje ženine in neveste.

Planet TV
Miha Hercog, Špela Grošel in Tanja Kocman v oddaji Poroka na drugi pogled.