Televizija

Kolo sreče bo kmalu spet tu!

Karmen Spacapan
29. 4. 2024, 08.00
Deli članek:

Kviz Kolo sreče se vrača na Planet TV z že tretjo sezono, ki jo bosta vodila Nataša Naneva in Klemen Bučan. Spremljati ga bo možno od 6. maja dalje, od ponedeljka do četrtka.

Planet TV
Kolo sreče se z voditeljema Natašo Nanevo in Klemnom Bučanom vrača na Planet TV za tretjo sezono, ki se začne 6. maja.

Tekmovalci, med katerimi bodo znane Slovenke in Slovenci, skupaj z voditeljema, se že veselijo nove sezone. Glavna nagrada kviza bo avtomobil, ki bo razveselil enega od udeležencev. Voditelj Klemen Bučan deli pričakovanja za novo sezono: »Pričakuje se veliko zabave, novih ugank, dobro uigran voditeljski par in še bolj nabrita Nataša. Imam tudi nekaj presenečenj, ki jih ne morem razkriti, saj potem ne bi bila presenečenja.« Čeprav gre že za tretjo sezono, Bučan priznava, da čuti nekaj treme, vendar jo vidi kot odgovornost do gledalcev in željo po dobrem vodenju oddaje.

Voditeljica Nataša Naneva obljublja obilico zabave tudi to sezono in razkriva, da si želi vključiti pevske vaje, kar bi lahko privedlo do presenečenj v obliki njenih pevskih nastopov. Delila je tudi zabavno anekdoto iz prejšnjih sezon, ko je z mislimi odtavala in namesto obrnitve črke samo stala in ploskala, dokler je ni režiserka Ema preko slušalke opomnila na njeno nalogo. Incident je povzročil smeh in šale med sodelujočimi v studiu.

Voditelja v tej sezoni obljubljata veliko smeha in šal na lasten račun, gledalci pa se lahko prepustijo uživanju v njuni družbi. Kolo sreče bo na sporedu vsak večer ob 20. uri od 6. maja na Planetu.

Planet TV
Glavna nagrada kviza bo avtomobil, oddaja pa obljublja veliko zabave in novih ugank.