Oboževalci so na trnih

Se bo Schumacher znova pokazal v javnosti?

S.Č.
26. 1. 2024, 09.07
Posodobljeno: 26. 1. 2024, 09.07
Deli članek:

Michael Schumacher, priznani dirkač Formule 1, ki velja za najboljšega v zgodovini tega športa, je od nesreče leta 2013 skrit pred očmi javnosti.

Profimedia
Michael Schumacher

Decembra tistega leta je Michael Schumacher med smučanjem v Franciji utrpel hude možganske poškodbe, potem ko je z glavo udaril v skalo. Po dolgem okrevanju in življenju v popolni zasebnosti, je sedaj mogoče, da se bo legendarni dirkač po mnogih letih ponovno pojavil v javnosti.

Nesreča je bila pretresljiva in je Schumacherja pahnila v dolgo obdobje okrevanja. Po prebujenju iz kome junija naslednje leto je bil v domači oskrbi, vendar je družina skozi leta molčala glede njegovega zdravja. Zdi se, da bi se to lahko kmalu spremenilo, saj se šušlja, da se bo Schumacher udeležil poroke svoje hčerke Gine Marie.

Čeprav družina še ni potrdila teh informacij, o morebitni udeležbi Schumacherja na poroki poročajo številni svetovni mediji. Dogodek naj bi potekal na Mallorci, kjer si družina lasti prestižno rezidenco. Ta lokacija naj bi prav tako zagotavljala posebno opremo, ki jo Michael potrebuje zaradi posledic nesreče.

Gina Maria Schumacher, najstarejša hčerka Michaela in njegove žene Corinne, se ukvarja z jahanjem na konjskih dirkah. Njegov mlajši sin Mick pa sledi očetovim stopinjam in je navdušen nad avtomobilskimi dirkami. Če se bo Michael Schumacher resnično pojavil na hčerkini poroki, bo to nedvomno velik trenutek za njegove oboževalce in ljubitelje Formule 1, ki so ga s svojimi dosežki postavili med legende tega športa.