Zdaj, zdaj!

Prihaja neslutena katastrofa, pred katero je varen samo en kraj na Zemlji

S.R.
10. 11. 2017, 13.55
Posodobljeno: 10. 11. 2017, 14.51
Deli članek:

Napovedovalci črne usode pravijo, da je samo en kraj na Zemlji varen pred sodnikom, ki se nam bliža v podobi planeta Nibiru.

Profimedia
Fotografija je seveda simbolična.

Planet X, ki ga bržkone bolje poznate pod slavnim imenom Nibiru in ki s svojim prihodom nenehno odlaša, bo na večjem delu zemeljske oble povzročil popolno uničenje, pola se bosta obrnila, sprožil pa bo neslutene potrese in izbruhe vulkanov, pravijo »teoretiki.«

Medtem ko so »sledili« planetovemu »gibanju« po vesolju, jim je uspelo ugotoviti, da bo pred njegovim gnevom varen samo en kraj na Zemlji. Človeštvo ima preživeti le na sveti grudi, imenovani Izrael, pravijo, zato »le vkup le vkup, uboga gmajna,« odrežite si še vi košček te zemlje.

Yuval Ovadia, samozvani strokovnjak za Nibiru, je trdno prepričan, da Izraelu varnost zagotavlja tista edina »prava knjiga«. S tem naj bi namreč žugala Biblija, če že ne neposredno, pa po obronkih. V starih judovskih spisih naj bi pisalo, da je Noetov vesoljni potop, ki je pod seboj pogoltnil človeštvo, prizanesel le ozemlju današnjega Izraela.

Sploh ni planet!

So pa »teoretiki« postregli z novo zanimivostjo. Planet X dejansko sploh naj ne bi bil planet, temveč »mini osončje,« ki ga sestavljajo sonce, planeti in majhno število lun. Nibiru na nas domnevno preži v zasedi na samem robu našega lokalnega vesolja, medtem ko njegova pot okoli Sonca traja 3600 let. Čeprav zadnje »teorije« predvidevajo, da bo Nibiru napadel Jupiter in da tako ne bo nič z njegovim neposrednim snidenjem z Zemljo, bo na našem planetu vseeno povzročil popolno opustošenje, ko bo mimo nas letel v razdalji dobrih 6 milijonov kilometrov.

Bo končno že prišel?

V skladu z najnovejšo prerokbo naj bi nas oplazil nekje med 20. novembrom in 20. decembrom. Če gre soditi po preteklih napovedih, bo tudi ta dočakala klavrn konec, človeštvo pa bo zopet le za las ušlo gotovi smrti.