"Slovenska" prva dama

Kako se spremeniti v Melanio

uk
16. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Še nedolgo nazaj Melania pri ljudeh ni bila prav priljubljena, a to se očitno spreminja iz dneva v dan in priljubljenost »slovenske prve dame« le še raste.

Reuters
Ženske si želijo predvsem njene lepe kože in mladostnega videza.

Tudi po tem, ko je Melania postala prva dama, so lepotni kirurgi, frizerji in drugi lepotni strokovnjaki v Evropi in ZDA opažali, da ni povečanega povpraševanja po njej podobnem videzu. Takrat je bila pravzaprav precej bolj popularna Ivanka Trump in kar nekaj najbolj znanih lepotnih kirurgov je dejalo, da so mnogo žensk vsaj delno »spremenili vanjo«. A kot že rečeno, to se je zdaj spremenilo.

Reuters
Praktično vsi svetovni mediji Melanio ocenjujejo kot izjemno elegantno in uglajeno.

Vse Britanke bi bile Melania

Melanii so sprva očitali, da je kot prva dama preveč zadržana. A nečesa ji nihče ni mogel očitati – popolnega stila oblačenja in da je kljub 47 letom videti … pač popolna. In ženske po vsem svetu si zdaj želijo njenega videza in sloga. Še posebej so ta trend zaznali plastični kirurgi iz Velike Britanije. »Kar naenkrat se je zgodilo. Nekateri pacienti bi radi tako bleščečo kožo, kot jo ima prva dama, drugi bi dejansko radi njen videz. Melania je postala ikona in prava diva političnega sveta. Je neverjetno mladostna, uglajena in kar izžareva ženstvenost,« je povedala lepotna kirurginja dr. Nyla Raja iz Londona.

Reuters
Tudi ob francoski prvi dami je Melania videti bolj prefinjena.

Brez kirurgije

Melania je zmeraj trdila, da ne uporablja botoksa in da je njena popolna koža pač rezultat dobrih genov. Ko so jo leta 2016 vprašali glede plastičnih operacij, je dejala, da ni napravila ničesar. »Živim zdravo življenje. Skrbim za svojo kožo in telo. Sem proti botoksu in injekcijam. Verjamem, da lahko poškodujejo obraz, živce. Jaz sem jaz. Starala se bom dostojanstveno, kot se moja mati,« je dodala.

Dr. Raja je razkrila, kaj vključuje tako imenovani Melanijin postopek. Ta ne pomeni nujno, da bo oseba videti kot Melania, ampak bo na primer pridobila podobno sijočo kožo in mladosten videz. Tako je prvi korak zategovanje in obnavljanje kože. Dr. Raja pri tem uporablja tako imenovano ulterapijo. Gre za neinvazivni lifting, ki naj bi spodbujal tvorbo kolagena. »To da obrazu in koži na vratu izjemno mladosten videz, ne da bi uporabili veliko injekcij. Obraz ostane gibljiv in naraven.«

Drugi korak vključuje odstranjevanje podočnjakov s posebnim kožnim polnilom, ki kožo zgladi ter odstrani razne sence in vdolbinice. Tretji korak so polnilci ličnic. Dr. Raja spet uporabi kožno polnilo, da ličnicam povrne polnost in kožo poživi. Doktorica sicer opozarja, da mora ženska po opravljenem postopku posebej skrbeti za kožo, da ne pride do poškodb. Očitno je ameriška prva dama postala prava lepotna ikona in lepotna industrija bo tudi zaradi nje kovala ogromne dobičke.