Modrosti

Živali nam prinašajo življenjska sporočila

snč
15. 7. 2017, 16.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Verovanje, da prav vsaka žival na ta svet prinaša neko modrost in sporočilo, velja za starodavno, a je aktualno tudi dandanes.

Profimedia
Sokol sporoča: v vaše življenje prihaja pomemben učitelj ali velika lekcija.

Davni narodi so živali razumeli kot enakovredne sebi, spoštovali so jih in z njimi ravnali dostojanstveno. Vera, da Mati Narava prek živali ljudem pošilja sporočila, je bila tako močna, da so jih vedno tudi upoštevali. In tako kot imamo ljudje duhovne vodiče, naj bi imeli tudi živalske. Za vas smo jih nekaj vzeli pod drobnogled.

SOKOL

Ta veličastni ptič ima oster pogled in močna krila. Če sokola pogosto vidite na nebu ali na slikah, je to znak, da morate nekaj zelo dobro premisliti, preden nadaljujete po poti, na katero ste se napotili.

OREL

Kralj neba je znak duhovne zaščite in predstavlja vašo zavest. Če ga pogosto vidite na fotografijah, slikah ali na nebu, pomeni, da se dvigate na višji nivo zavesti.

VRANA

Pogosto je razumljena kot slabo znamenje. A srečanje z njo predvsem pomeni, da ste pripravljeni nekaj iz preteklosti opustiti ali drugače povedano: prišli ste do stopnje, ko nastopita smrt in ponovno rojstvo.

SOVA

Ko vidite sovo, je to znak, da morate več pozornosti nameniti svoji intuiciji in lastni modrosti. Predstavlja torej opozorilo, da nikar ne zanemarjajte svojih prvinskih občutkov, temveč jim prisluhnite z vso svojo srčiko, saj vas le peljejo po pravi življenjski poti. Sova je lahko tudi opozorilo, da se morate spraviti s svojo resnico in ravnati avtentično.

BOGOMOLJKA

Ta zanimiva žival nas pride opomnit, da je skrajni čas, da v svoja življenja vnesemo mir in spokoj. Spomni nas na moč, ki jo ima v sebi spokojno življenje, v katerem sledimo svojemu srcu in počnemo stari, ki nas osrečujejo.

Profimedia
Kuščar sporoča: negujte in izkoriščajte neznansko moč, ki jo nosite v sebi.

KUŠČAR

Njegovo sporočilo je jasno: ne zanemarjajte svojih sanj in ciljev. Morda ste izgubili uvid, kaj vse ste sposobni in kaj vse bi lahko dosegli; prikličite si oboje nazaj in uresničite svoje potlačene želje.

KAČA

Je znak vaše življenjske sile in strasti. Če jo vidite pogosto, je opozorilo, da svoje strasti zanemarjate oziroma vanje vlagate veliko premalo energije, toliko bolj pomembno. Ko vidite kačo, je to lahko tudi znak, da prihajate v obdobje zdravljenja in obnavljanja svojega duha.

PAJEK

S seboj prinaša močno simboliko stvaritve in duhovne povezanosti. Prigovarja vam, da svojo kreativno plat vzamete resno in uresničite ideje, za katere ste navdih že davno dobili. Pajek je znak vaše močne povezave z duhovnim svetom, a hkrati opozorilo, da ste premalo dovzetni za znake, ki so vam iz višjih sfer poslani kot dobronamerna sporočila.

KAČJI PASTIR

Opominja vas, da so vsi strahovi odveč, ker ste zaščiteni, vaš angel varuh in duhovni vodiči so ob ves čas ob vas. Če vam kačji pastir pogosto prečka pot, vam sporoča, da ste na pravi poti.

Profimedia
Pikapolonica sporoča: prišel je čas, da začnete uresničevati svoje največje sanje.

PIKAPOLONICA

Imamo jo za prinašalko sreče in v resnici je njeno sporočilo, da se vse odvija v vašo korist. A vas pikapolonica hkrati opozarja, da ne pozabite izražati hvaležnosti za vse blagostanje, s katerim vas življenje zasipa.

METULJ

Pojavlja se vam, da vas opomni na moč preobrazbe in da se mora notranja sprememba zgoditi prej, preden se manifestira na zunaj. Če metulje vidite pogosto, vam sporočajo, da je skrajni čas, da opustite nekatere misli in občutke, ki vas na poti v spremembo zadržujejo.