Princesa mary

Dojenček da ali ne?

snč
4. 7. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Potrditev ali zanikanja z dvora ni.

Profimedia
danska princesa Mary

Špekulacije o nosečnosti soproge princa Frederika, princese Mary, so na Danskem v teh dneh na višku. Vsi pa so si enotni v želji, da bi priljubljeni kraljevi parček spet zibal.

Prva ugibanja o morebitni nosečnosti petinštiridesetletne grofice Monpezat so se prvič pojavila pred približno desetimi dnevi, ko sta s soprogom gostila japonskega princa Naruhita.

Danci na vso moč navijajo, da bi bila njihova princesa spet noseča.

Sicer vse dni brezhibno urejena Mary, z obveznim nasmeškom in nekako bolj ploskim trebuščkom od običajnega ženskega, se je Dancem na fotografijah zazdela na moč utrujena. In sklenili so, da je vitalni dami energijo brez dvoma vzela nosečnost.

Profimedia
princesa Mary

Pod drobnogledom

"Dvojčka gresta letos v šolo in Mary bo imela dovolj časa za novega dojenčka." Danci

Od takrat je Mary neprenehoma pod budnim očesom javnosti, ki na vsakem dogodku, na katerem se pojavi, išče vzporednice med njenim obnašanjem in znaki, da bo spet mamica.

Dovolj je že, da si Mary v oblačnem vremenu nadene sončna očala – to je razumljeno kot dejstvo, da skriva utrujene oči. Ko si gre v vročem dnevu z roko čez čelo – seveda, nosečniška utrujenost. Ko v roki v nasprotju z drugimi gosti nima kozarca penine – seveda, nosečnice ne pijejo alkohola.

Profimedia
princesa Mary

Morda pa imajo Danci prav in se res obeta dojenček, ki bo že peti otrok princa Frederika in princese Mary. Najstarejši sin Christian šteje že 11 let, Isabella 10, dvojčka Vincent in Josephine pa sta stara šest let.