Zanimivosti

Qlandia Kamnik, čas je za poletni QL žur!

Oglasno sporočilo
3. 7. 2017, 12.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Zajemite poletje s polno žlico! V Qlandio Kamnik prihaja najbolj vroč QL poletni žur, ki vam bo postregel z vrhunsko glasbeno poslastico.

Anej in Rok Piletič

Prvi QL poletni žur je dodobra razgrel trenutno najbolj vroči slovenski POP duo BQL. Zapeli ste lahko ob njunih največjih hitih in se po koncertu družili z vedno nasmejanima fantoma. Lahko ste se skupaj fotografirali in …


… ne samo to! Si želite imeti čisto pravi originalno podpisani spominek BQL? Nič lažjega. Zberite račune v skupni vrednosti nad sedem evrov, poiščite hosteso, ki jih bo žigosala in sodelujte v žrebu za super nagrade!


QL kupon vam prinese ekskluzivni popust za nakup izdelkov v BQL cornerju (podpisana BQL torba, majčka, kapa, giga plakat, svinčnik, obesek in še marsikaj drugega). Z oddajo izpolnjenega QL kupona v boben pa sodelujete v nagradni igri, v kateri vas lahko z enim od QL BQL izdelkov tudi nagradimo!

Ob vročih ritmih si bo lahko 333 obiskovalcev privoščilo brezplačno osvežitev s QL napitkom, ki bo skrivalo presenečenje. Osvojite pa lahko tudi Aktualove QL poletne nagrade

Iggy in duo BQL.

Bodi QL in se pridruži poletnemu QL žuru v Qlandii Kamnik, 10. julija od 18. ure naprej! Za zabavo bosta poskrbela BQL, program pa bo povezoval Iggy.