Modni trend

Pippin efekt!

Nejc Simšič
28. 5. 2017, 21.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Le dober teden po odmevni poroki Pippe Middleton je svet obnorel nov modni trend za bodoče neveste, zaradi česar si roke manejo predvsem številni poročni butiki, ki so navdušeni nad "Pippinim efektom"!

Reuters
Mlajša sestra vojvodinje Kate je postavila nov modni trend.

Medtem ko je pred enim tednom svet spremljal veliki poročni dan Pippe Middleton, je več tisoč bodočih nevest prav zaradi tega našlo svojo sanjsko poročno obleko, saj jim je bila tista, ki jo je na poroki nosila sestra slavne vojvodinje Kate Middleton, pravi hit. Pippa je na poroki nosila kreacijo modnega oblikovalca Gilesa Deacona, čevlje Manola Blahnika in tančico Stephena Jonesa. In zdaj hočejo biti vse bodoče neveste od nog do glave kot Pippa.

Reuters
Njena sanjska poroka je zdaj navdih vsem bodočim nevestam.

"Povpraševanja po tem Pippinem trendu je toliko, da niti ne zmoremo sprejeti vseh nevest." J. C., britanski modni strokovnjak

»Čipkasta obleka z visokim ovratnikom je pravi hit med nevestami. Povpraševanja po tem trendu, ki ga je nosila gospa Middleton-Matthews, je toliko, da niti ne zmoremo sprejeti vseh nevest. Pa ne samo obleka, gre tudi za cvetlične dekoracije, cerkev, kjer sta se poročila, obleke družic in priče ter vse do izbire prevoza. Vsi želijo natanko takšne stvari, kot jih je imela na poroki Pippa. Lahko bi rekel, da je Pippina poroka povzročila pravo malo razsvetljenje med tradicionalnimi angleškimi porokami,« je povedal znan britanski modni strokovnjak in dodal, da bo »Pippin efekt« zagotovo trajal vsaj dve leti, saj so nekatere poroke načrtovane že vse do leta 2019.