SKRIVNOSTNE ČRTE

Kaj razkrivajo zapestne linije?

pr
28. 5. 2017, 14.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ste že kdaj podrobneje pogledali vodoravne črte na zapestju? Preštejte jih in preverite, kaj naj bi zapestne linije pravzaprav pomenile.

Dreamstime
Horizontalne črte naj bi razkrivale, kako dobro je vaše zdravstveno stanje.

Kako dolgo bo oseba živela, naj bi razkrivala metafizika, ki povezuje število zapestnih linij z življenjsko dobo človeka. Po tej teoriji naj bi dlje živeli tisti, ki imajo na zapestju več horizontalnih črt.

Metafizika
Razvila se je v filozofskih vodah, razkriti pa naj bi poskušala večplastne odgovore na vprašanja, ki se nanašajo na ozadje nastajanja naše energije.

Zapestne linije naj bi vam tako ponudile odgovore na vprašanja, kako dolgo in kvalitetno bo vaše bivanje na tem planetu. Horizontalne črte naj bi namreč razkrivale, kako dobro je vaše zdravstveno stanje, kakšno srečo imate v življenju in kako uspešni boste na svoji poti. Pa – bolj za šalo kot zares – preverimo, na kaj posamezna črta namiguje …

Prva črta – najpomembnejša izmed vseh
Je vaša prva črta neprekinjena in jasno vidna? To naj bi predstavljalo od 23 do 28 let življenja.
Črta je globoka in jasno vidna: vaše zdravje je dobro, ste v odlični fizični pripravljenosti.
Črta je nejasna in slabo vidna: imate zdravstvene težave.
Pri ženskah – črta je prekinjena in/ali obrnjena proti začetku dlani: imate ginekološke težave, morda ste neplodni, imate nereden menstrualni ciklus.
Pri moških  črta je prekinjena in/ali obrnjena proti začetku dlani: imate težave s prostato, sečili ali reproduktivnimi organi.

Dreamstime
Preverite, kaj posamezna črta sporoča.

Druga črta – sreča, uspeh, premoženje
Življenjska doba: od 46 do 56 let.
Črta je neprekinjena in dobro vidna: vaša napoved je idealna, v življenju imate veliko sreče, tudi na področju osebnega premoženja in blaginje.
Črta je prekinjena in slabo vidna: v življenju nimate sreče, kajne? Imate finančne težave.

Tretja črta – kariera in uspeh
Življenjska doba: od 69 do 84 let.
Črta je ravna, neprekinjena in dobro vidna: sodite med vplivne ljudi? Ravno ta črta namreč pritiče ljudem, ki trdno stojijo na piedestalu uspešno zgrajene kariere.
Črta je prekinjena in slabo vidna: vaša kariera ni ravno bleščeča. Tudi s posebnim vplivom se ne ponašate.

Izjemno redka: četrta črta – Življenjska doba: več kot 84 let. 
Če se ponašate s četrto črto, spadate med redke srečneže, ki bodo dočakali več kot 84 let življenja. Čaka vas vplivna in bleščeča kariera.