Zanimivosti

Pripravite se … prihaja Ave grill mobil!

K.N.
8. 5. 2017, 14.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Čas piknikov je tudi čas druženja s prijatelji. Ekipa radia Aktual za vas pripravlja nekaj neverjetnega ...

R.A.
Ave grill mobil

Aktualovci prihajajo k vam!! Ja, na vaš "roštilj plac" se pripeljejo z Ave gril mobilom, poln okusnih žar dobrot in ohlajene pijače. S sabo seveda pripeljejo še žar, žar mojstra, dobro voljo in noro zabavo!

Vaša naloga je samo pripraviti roštilj plac in povabiti sosede, prijatelje, družino,... To je vse! Za vse ostalo poskrbijo Aktualovci z Ave gril mobilom. 

Naj vam vašo roštiljado zavidajo vsi sosedje!!

Prijavite se na super mobilni roštilj Ave gril mobil. Kako? Vse do 19. maja imate priložnost, da preko Aktualovega Facebook profila pod objavo sporočite koliko številčna družba ste in pošljete fotografijo vaše lokacije za skupno roštilj fešto. Namig: Bolj ko bo slika izvirna, več je možnosti, da boste izbrani ravno vi. 

Izmed vseh prijavljenih bodo izbrali nekoga, h kateremu se bodo Aktualovci pripeljali z Ave gril mobilom in poskrbeli, da bo vaša roštiljada nepozabna in še dolgo odmevala po sosednjih hišah!

KDAJ PRIDEJO K VAM?
Z Ave grill mobilom vas Aktualovci presenetijo, zažurajo in zažarijo skupaj z vami v soboto 13. maja in v soboto 20. maja. Ste pripravljeni?

Aktualovca Grega Javornik in Klemen Bunderla kot vidite izbirata res neverjetne lokacije za roštilj. Zato ne odlašajte! Ni ovir za Ave gril mobil. Prijavite se in z malo sreče pridejo prav k vam!

Aktualovci že komaj čakajo! =)