Zanimivosti

FOTO: Najbolj smešne tetovaže nogometnih zvezdnikov

uk
7. 5. 2017, 19.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nogometni zvezdniki spadajo med najbolje plačane športnike na svetu in zato bi pričakovali, da bodo imeli tudi najboljše možne tetovaže. A v nekaterih primerih so te precej bizarne.

Arhiv časopisa Svet24
Njegova tetovaža je videti kot majica in prav zaradi tega je prišel na seznam.

Nogometaši pač poskušajo na svoj način pritegniti pozornost, ne le z igranjem nogometa, ampak tudi z nenavadnimi pričeskami in/ali tetovažami. In prav slednje so v zadnjem času na tapeti svetovnih medijev. Tako je nastal seznam najslabših tetovaž največjih nogometnih zvezd in na njem so res velika imena. Morda želijo s tetovažami preusmeriti pozornost z bajnih zaslužkov, ki jih prejemajo na leto.

KOLIKO ZASLUŽIJO?

Nekateri mediji se celo sprašujejo, ali so slabe tetovaže povezane z višino zaslužka posameznega nogometaša, in dejansko se da potegniti določene smernice. Tako se je med najslabšimi tetovažami znašel lev, ki si ga je dal preko prsi tetovirati Argentinec Mauro Icardi, kapetan Interja. Mauro je lani zaslužil 3,2 milijona evrov.

Na seznamu je tudi Lionel Messi, ki je sicer lansko sezono zaslužil vrtoglavih 40 milijonov evrov. Tudi Andres D'Alessandro ni ravno navdušil s svojo tetovažo, a se verjetno zaradi tega ne razburja. Andres je namreč lani pospravil v žep 8,4 milijona evrov. Sergio Ramos si je dal na roko tetovirati številke, ki so povezane z njegovo bogato in uspešno kariero. A kljub temu mu »tetovatorski kritiki« niso prizanesli in tudi Ramos se je znašel na seznamu. Ramos je sicer lani zaslužil 10 milijonov evrov. Naziv najslabše tetovaže v svetu nogometa pa si je prislužil Alberto Moreno in treba je priznati, da je njegova tetovaža res videti bizarno. Moreno zasluži okoli 2,2 milijona evrov na leto.