Po sobotni zabavi

Mirela je spregovorila, vprašali so jo tudi po bodočem možu

R.T.
8. 5. 2017, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Mirela trdi, da z Milijem ni seksala v soboto. Ve, da je njen partner prizadet in je pripravljena na najhujše.

Youtube

Mirela Lapanović je odgovarjala na vprašanja glede sobotnega dogajanja. Mirela, ki je bila pred javljanjem v živo precej zadržana in umirjena, sobotnega dogodka še ni pozabila, saj se želi Mili ves čas pogovarjati o njunem odnosu.

Mirela zdaj trdi, da se med njo in Milijem ni zgodilo nič, da seksa med njima ni bilo. Je pa njen odnos z Milijem precej nenavaden, do njega je hladna, hkrati pa se glede na to, da živijo skupaj, vede prijateljsko. Mili se ves čas suče okoli Mirele, preden je Mirela odgovarjala na vprašanja, pa ga je bilo slišati, da se je z njo skušal dogovarjati, kaj naj odgovarja. Čeprav je Mili ves čas zatrjeval, da ga ne zanima, kaj bo odgovarjala ... 

Mirela posnetka sobotnega dogajanja očitno ni videla. To je mogoče razbrati iz njenih odgovorov po "uradnem intervjuju", v katerem je trdila, da v soboto ni prišlo do seksa z Milijem. Milijevi odgovori na enaka vprašanja še niso objavljena. 

Na vprašanja organizatorja šova, kako Mirela komentira sobotni seks z Milijem, je zatrdila: "V soboto ni prišlo do seksa z Milijem. Zaradi velike količine alkohola sva se poljubljala, seksa pa ni bilo. Pod odejo vsa se ljubkovala, ampak to je vse. Mili se ni ljubil z mano. Če bi se to zgodila, bi bila iskrena in bi priznala seks v resničnostnem šovu, ne bi lagala gledalcem, če bi do tega prišlo."

Kakšen je Mili v seksu in ali je upravičil svoje besede, da je zelo dober ljubimec, so nato vprašali Mirelo. "Kakšen je Mili v seksu, ne vem, ker do seksa ni prišlo. Če bi do seksa prišlo, bi komentirala njegove seksualne sposobnosti."

In nazadnje je Mirela odgovorila še, kako se bo na vse skupaj odzval njen bodoči mož. "Moj bodoči mož je po tej zgodbi zdaj prizadet in pripravljena sem na vse najhujše. Zaradi vsega tega mi je hudo, ker ga ljubim in žal mi je zaradi poljubov, ki so se zgodili. Od sobote naprej ne pijem več alkohola. Pripravljena sem na najhujši scenarij, ampak verjamem, da bo vse v redu in da me bo Andrej pričakal pri izhodu iz Parov ter da bova medsebojno rešila vse."

V pogovoru v kuhinji po koncu javljanja pa je Miliju dejala: "Imam toliko zaupanja vate, da vem, da nisi budala."  Dogajanja se ne spomni in trdi, da je prišlo le do poljubljanja. "Kako naj potrdim nekaj, česar se ne spomnim? Padla sem v nezavest in končala, kjer sem končala. Halo, kako naj nekaj potrdim, česar se ne spomnim?" je dejala Mirela.