Zvezde plešejo

"Zdaj, ko sem izpadel, se mi je odvalila velika skala"

K.A.
8. 5. 2017, 07.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V šovu Zvezde plešejo je na parketu vse manj plesni parov, v zadnji oddaji pa se je moral znova posloviti en plesni par.

POP TV
Igor in Lejna med svojim zadnjim nastopom.

Sinočnja oddaja je bila namenjena večeru muzikalov in plesni pari so se na parketu pomerili v različnih vlogah. 

Od nadaljnjega šova sta se morala tokrat posloviti Igor Štamulak in njegova soplesalka Lejna Karić Lubarda, ki sta pred sodnike in gledalce včeraj stopila z dramatičnim tangom, odigrala pa sta vlogi iz muzikala Fantom iz opere. Sodniške ocene po koncu plesnega nastopa niso bile pretirano visoke, še posebej kritičen je bil vedno strogi sodnik Andrej Škufca, ki z nastopom ni bil zadovoljen, namenil pa jima je zgolj oceno štiri. Ostala trojica jima je dodelila oceno sedem, na koncu pa jima niso pomagali niti glasovi gledalcev in ni jima preostalo drugega, kot da se poslovita od bitke za plesni globus.

A se zdi, da se je Igorju kar oddahnilo, saj po izpadu ni bil niti najmanj razočaran, prej nasprotno. "Počutim se odrešujoče, zaradi tega, ker je padla ena velika skala od mene in se mi zdi, da bom veliko lažje zadihal," je dejal po koncu nastopa.

In, če so navadno komentatorji na družbenih omrežjih polni pripomb in ostrih besed, so bili do Igorja in Lejne precej prizanesljivi. "Igor je boljši od Denisa, škoda, da sta izpadla, bila sta super, pogrešali ju bomo, bila sta tako zelo pristna," je bilo mogoče prebrati po koncu nastopa. No, Igor in Lejna obljubljata, da njune zgodbe še ni konec in da bosta zdaj šele začela. Le kdo bi vedel, kaj se plete med prikupnim plesnim parom?