Točen datum

Napovedal je Trumpa, zdaj pa pravi: 3. svetovna vojna že čez nekaj tednov!

J.P.
19. 4. 2017, 15.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Samooklicani božji sel, ki naj bi pravilno napovedal, da bo Trump napadel Sirijo, pravi, da lahko svetovni jedrski konflikt pričakujemo že čez nekaj tednov.

Profimedia
13. maja naj bi izbruhnila 3. svetovna vojna.

Vidoviti Horacio Villegas iz Teksasa, ki trdi, da je pravilno napovedal trenutnega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa, je napovedal točen datum 3. svetovne vojne. Samooklicani božji sel je prepričan, da bo svetovni jedrski konflikt izbruhnil na 100. obletnico Marijinih prikazovanj v Fatimi, torej 13. maja. Marija naj bi se v tem portugalskem kraju prikazala kar šestkrat, nazadnje 13. oktobra leta 1917. Videc je prepričan tudi, da se bo na letošnjo 100. obletnico tega datuma vojna končala. »Glavno sporočilo je, da se ljudje pripravijo na tisto, kar se bo zgodilo med 13. majem in 13. oktobrom 2017 – na vojno, ki se bo končala z velikanskim uničenjem in številnimi smrtmi,« je povedal Villegas in opozoril na »lažne dogodke« med 13. aprilom in 13. majem, ko bodo na naša ušesa prišla lažna poročila o konfliktih v Siriji in Severni Koreji.

Villegas naj bi sicer že leta 2015 napovedal Trumpovo zmago – za Trumpa je dejal tudi, da bo postal kralj iluminatov, ki bo svet pahnil v 3. svetovno vojno. Uresničila pa naj bi se še ena njegova napoved – ameriški napad na Sirijo, ki se je zgodil v začetku tega meseca.