Mobilna verzija
22:45 23. oktober 2017

Aktualov dan sreče 2017

N.R.
0 Posodobljeno: 10:02 / 09.8.2017

Novo mesto, Celje in Ljubljana - kar v treh slovenskih mestih so Aktualovci letos pričarali Aktualov dan sreče!

7

V Novem mestu so srečo delili v Varstveno delovnem centru in Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto. Aktualova voditelja Anita Gošte in Grega Javornik, mične hostese, njihov Aktualko, maskoti Vzajemko in Poštar Pavli in Marko Vozelj, ki pa je s kitaro pregnal temne oblake, ki so se nabirali na nebu in varovance osrečil s petjem. Zaključek pa je bil v Qlandiji pred Media barom -Time out cafe, kjer so plesalci Plesnega studia Novo mesto dodobra ogreli obiskovalce.

V Celju so osrečili otroke vrtca Zarja Celje v enoti iskrice in uporabnike doma starejših v Domu ob Savinji Celje. Srečo so delili Aktualovca Tanja Seme in Mitja Grajzar, maskote Aktualko, Vzajemko, Poštar Pavli in simpatične mornarke. Za še bolj pestro vzdušje pa je poskrbel Miran Rudan. Zaključni del dneva sreče se je odvijal v Celjskem starem mestnem jedru, natančneje na Krekovem trgu. Z njimi in naključnimi obiskovalci so zaplesali učenci plesne šole Plesni val.

V Ljubljani so delil srečo in s tem zaključili tridnevna osrečevanja. Aktualovca Klemen Bunderla in Mojca Gornik, Aktualko, Vzajemko, poštar Pavli, mornarke in simpatična Saša Lendero. Bili so na Policijski akademiji Tacen in v URI Soča. Zaključek Aktualovega dneva sreče pa je bil na Stritarjevi ulici kjer so Ljubljano dodobra ogreli plesalci Libero Dance Centra. Množica mimoidočih, ki se jim je pridružila pa je uživala ob petju Saše Lendero.

Podelili so ogromno balonov, lepih misli, objemov, sladkih dobrot in predvsem dobre volje.

Utrinke iz vseh treh dni si poglejte v spodnjem VIDEU in galeriji!
Vaš prispevek