Bodite ustvarjalni

Praktično: da boste prepoznali, kateri ključ je pravi

zf
9. 1. 2017, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Se tudi vi vsak dan ob odhodu od doma sprašujete, kateri ključ je tisti, ki zaklepa vaša vhodna vrata, in kateri tisti, ki odklepa vrata vaše pisarne?

Profimedia
Bodite drzni in kreativni, ustvarjajte! Enkrat za vselej si zapomnite, kateri ključ je pravi.

Če se počutite kot vratar, s šopom ključev, ki odpirajo kolesarnice, kolesa, kleti, vhodna vrata, nabiralnike, ob tem pa si nikakor ne morete zapomniti, kateri ključ je pravi, imamo za vas preprosto rešitev. Privoščite si uro zabave in svoje ključe preprosto in brezplačno polepšajte.

Če boste uporabili bleščice, jih prevlecite s prozornim lakom, da ne bodo prehitro odpadle. 

Naj bo pisano

Za daljšo obstojnost barv na ključih vam priporočamo, da uporabite lak za nohte. Bodite kreativni in z različnimi barvami ustvarite umetnine. Svetujemo, da si pri tem pomagate z lepilnim trakom, šivanko in kvačko, s čimer boste lahko ustvarili razgibane vzorce.

Pomoč z lepilnim trakom

Z lepilnim trakom lahko ustvarite čudovite geometrijske vzorce. 

Če boste pri okrasitvi uporabili lepilni trak, vam svetujemo, da površino ključa razdelite na več manjših geometrijskih likov ter jih pobarvate z različnimi barvami. Vendar bodite strpni in počakajte, da se barve posušijo do suhega, sicer bo prisotne precej jeze in nejevolje, šele nato prelepite prebarvano površino, da lahko nadaljujete z barvanjem preostale površine.

S šivanko ustvarite rože

S šivanko lahko ustvarite čudovite prelivajoče se rožne vzorce, vendar bo izdelava od vas zahtevala nekaj več spretnosti in vztrajnosti. S čopičem nanesite kapljico barve na ključ in jo s šivanko počasi razvlecite v želeno obliko ali vzorec. Če želite, da se barvi prelivata, še k mokri barvi dodajte drugo in ju pomešajte med seboj. Ko ustvarite umetnino, pustite, da se posuši, nato pa prevlecite še s prozornim lakom.