Nebesna znamenja

V letu 2016 so varali

sn
1. 1. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Šokantna nova študija je razkrila, katera astrološka znamenja prevladujejo med tistimi, ki so v letu 2016 najpogosteje varali svojega partnerja.

Dreamstime
Škorpijonov pik je očitno le mit.

Zanimivo je, da med prešuštneži sploh ne gre za astrološka znamenja, ki bi jih večina izmed nas pričakovala v tem primeru.

Analiza podatkov, ki jo je izvedla Victoria Milan, spletna stran za zmenke med poročenimi in vezanimi ljudmi, ki bi radi varali, je temeljito pregledala profile vseh svojih 5,8 milijona aktivnih članov z vsega sveta in razkrila, ali zapisi v zvezdah tudi v resnici narekujejo vedenje med rjuhami.

Victoria Milan

Gre za eno izmed vodilnih družbenih omrežij za ženske in moške, ki iščejo skrivno afero. Znamko je leta 2010 ustanovil norveški medijski strokovnjak Sigurd Vedal.

Prvo mesto za vodnarja

Priljubljeno prepričanje je, da so škorpijoni in levi po svoji naravi bolj seksualni kot preostala znamenja zodiaka – raziskave pa so, zanimivo, pokazale, da ne eno ne drugo znamenje ne spada med tista, ki so nagnjena k varanju.

Najbolj prešuštno nebesno znamenje med vsemi je vodnar; v tem znamenju je rojene kar 11,6 odstotka svetovne varajoče populacije, ki za svoje flirtanje in spletno iskanje ljubimcev uporablja stran Victoria Milan. Rezultat niti ni presenetljiv, saj so vodnarji znani po svoji nepredvidljivosti, včasih celo perverznosti.

Drugo znamenje, ki se je pripravljeno hitro spustiti v vročo afero, sta ribi, ribe v svetovnem merilu predstavljajo kar 11,5 odstotka populacije, ki vara svoje partnerje. Znak je sicer znan po svoji temni plati – ribe znajo biti zelo skrivnostne, hkrati pa zlahka izgubijo zanimanje ter se začnejo ozirati drugam. Kot bi pričakovali od njihove karizmatične in privlačne osebnosti, ki očara in pritegne številne ljudi, pa so na tretjem mestu ovni (11 odstotkov članov portala za zmenke).

Identiteta članov in osebni podatki so seveda skrivnost. 

Strelci so zvesti

Za najbolj zvesto med vsemi astrološkimi znamenji so se izkazali strelci, ki so tudi sicer znani po svoji iskrenosti in neposrednosti – med aktivno varajočimi člani strani Victoria Milan jih najdemo le 7,1 odstotka.

Čeprav za škorpijone prevladuje mnenje, da so izrazito seksualna znamenja, pa se vseeno radi držijo svojega stalnega partnerja. S 7,2 odstotka članov so drugo znamenje zodiaka, ki je najmanj nagnjeno k varanju. Tretje mesto pripada tehtnici s 7,9 odstotka nezvestih članov.

Podatki so zbrani iz informacij, ki jih člani prostovoljno objavijo na svojih profilih. 

Ustanovitelj in direktor strani Victoria Milan, Sigurd Vedal, pravi, da nam razkriti podatki dobro pokažejo, kako so nekatera znamenja pač bolj vročekrvna kot druga: »Rezultati so konsistentni po vsem svetu in razkrivajo, katera zvezdna znamenja spadajo med bolj vroča in strastna. Obenem lahko vidimo, katera med njimi so dovolj drzna in pustolovska, da se upajo spustiti v afero in zadovoljiti svoje seksualne potrebe. Težko bi jih krivili za prirojeno poželenje – tako je bilo zapisano v zvezdah!«