Zanimivosti

Horoskop ponedeljek, 21. marca

W.Y.
21. 3. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Spoznali boste osebo, ki bo v vašem življenju pustila zanimive sledi. Zbližali vaju bodo podoben temperament, sorodni interesi in podobna prepričanja o določeni zadevi.

BIK  V ljubezni ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar bo vzbujalo še več nestrpnosti. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni že nekaj časa.

DVOJČKA  Pričakujete lahko prijetne dogodke in sprejetje vaših zamisli s strani ljudi v vaši bližini. Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa poiščite pomoč.

RAK – Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si vzamete čas za iskrene pogovore in druženje, boste premagali sami sebe.

LEV  Pazite, da pri simpatiji ne boste stopili v njen osebni prostor. Pustite ji, da se bo sama odprla in vam pokazala naklonjenost. Nekateri boste doživeli srečanje z osebo, ki je zaznamovala del vaše preteklosti.

DEVICA  Danes vas lahko vznemiri vsaka, tudi najmanj pomembna stvar. Še posebej vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in zbrani, posebno pri težkih opravkih.

TEHTNICA  Dana vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost ljubljeni osebi.

ŠKORPIJON  Današnji dan lahko spodbudi čustveno krizo pri soočanju s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost, ki jo poskusite izkoristiti.

STRELEC  Nepopustljivi ste, nočete se pogovoriti o določenih zadevah. Ljubezenske poti so prav zato težje, saj nimate dovolj posluha za določene ljudi. Hkrati bodite bolj iznajdljivi.

KOZOROG  Zanimivo vam bo, ko se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih svojih zamisli.

VODNAR – Neko zadevo boste analizirali in spoznali do potankosti. K sreči boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse skupaj popeljali do konca in zmagali.

RIBI – Začetek dneva bo v znaku negotovosti, toda popoldne se boste umirili in prepričali, da bo še vse dobro. Stvari se bodo izboljšale in zaupali boste brez posebnih težav.