Črna kronika

Ukradli samokolnico in ducat zajcev

Samo Strel
21. 3. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Deset pogosto spregledanih, na trenutke celo smešnih, a vselej resnih podvigov posameznikov v službi kriminala pri nas prejšnji teden.

arhiv Svet24

10 V Žalcu je neznani storilec vlomil v parkirano osebno vozilo ter ukradel bundo in kovček z dokumenti.

9 Na Vrhniki so policisti obravnavali vlom v frizerski salon. Neznani storilec je ukradel denar, prenosni računalnik in električni strižnik. Škode je za okrog dva tisoč evrov.

8 Novogoriški policisti so zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru oglobili 47-letnika, ki je v igralnici pregloboko pogledal v kozarec in vsem po spisku psoval mater.

7 V Žlaborju pri Mozirju je nekdo vlomil v gospodarsko poslopje ob hiši. Lastnik pogreša kompresor in starejšo zračno puško.

6 Oškodovanec iz Radeč, ki so mu neznanci vlomili v hišo, pogreša dve lovski puški.

5 V okolici Trebnjega so tatovi iz odklenjene stanovanjske hiše ukradli denar in mesne izdelke. Škode je za okrog dva tisoč evrov.

4 V Mozirju so policisti obravnavali vlom v Ribiški dom. Pogrešajo dnevni izkupiček, menjalni denar, več cigaret in nekaj pijače.

3 V Rovtu pod Menino nekdo ukradel trinajst kubičnih metrov smrekovih hlodov, ki jih je lastnik hranil ob cesti.

2 V okolici Žužemberka so neznanci vlomili v hlev in ukradli pet ovac. Lastnik je oškodovan za okrog 300 evrov.

1 Oškodovanki iz okolice Novega mesta pa so tatovi iz hleva ukradli samokolnico in dvanajst zajcev. Tudi v tem primeru je škode za okrog 300 evrov.