Zanimivosti

Horoskop za torek, 30. 6.

R.T.
30. 6. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Dvomov ne morete odpraviti, saj preprosto čutite, da na drugi strani ni dovolj posluha. Radi bi predlagali kaj drugačnega, toda še vedno vas ustavlja občutek, da bi vam utegnilo spodleteti.

BIK  Ne prenesete pritiskov, zato boste najprej razmišljali, kako naj bi se odzvali, potem pa se boste počasi postavili zase. Previdno le z nekom, ki vas je večkrat premagal v besednem dvoboju.

DVOJČKA  Na marsikaj boste gledali z nekoliko drugačnega zornega kota. Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da ima zgodba več različnih odtenkov. Pazite, če gre za poslovne interese.

RAK  Naj vas vodijo izkušnje, posebno pri študiju in glede potovanja v večji družbi, ki vam bo več kot pisano na kožo. Luna vas še vedno ščiti, kar obeta boljšo odpornost in dobre zamisli.

LEV  Opažate, da določenih stvari ne morete opravljati tako, kot ste jih prej. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le utrujeni in brez rezultatov.

DEVICA  Glede družinskih zadev se morate na vsak način odločiti za večji preobrat. Preložite potovanje, na katero trenutno očitno niste pripravljeni, in se raje odkrito pogovorite.

TEHTNICA – Z nekom se boste videli še prej, kot ste predvidevali. Tokrat boste imeli dovolj časa, da se mu posvetite. Zaživeli bodo stari načrti, tudi v povezavi z novostmi glede službe.

ŠKORPIJON  Imate dobre zamisli, toda kaj ko vas še vedno ustavlja nekaj napetosti in obremenitev. Pojasnite, kako se počutite, saj je nemogoče ustreči prav vsem.

STRELEC  Počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno če je v zraku še nekaj nepojasnjenega, čeprav tega ne priznate zlahka.

KOZOROG – Vse bi radi rešili s pogovorom, a v ljubezni po navadi veljajo drugačna pravila, in tokrat se lahko zaplete tudi brez vaše krivde. Ne iščite razlage za vsako ceno.

VODNAR  Ustvarjate vtis, da ste močni, pravzaprav pa je še veliko nerešenih situacij in zadev. Začnite vsaj z najnujnejšim, tudi v povezavi z nekom, ki natanko ve, kakšen naj bi bil razplet.

RIBI  Prijateljski in družabni boste, zato je čas, da se izrazite. Pokažete svoje ustvarjalne zmožnosti. Pogumno, saj vam bo občinstvo tokrat veliko bolj naklonjeno.