Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 2. 4. 2015

B.K.
2. 4. 2015, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Poudarek bo na odnosih. Po eni strani vam vznemirljiva in hitra energija, ki vas obdaja, ustreza, po drugi strani pa si boste v odnosih želeli več miru in nežnosti.

BIK – Nečesa ne obvladate dovolj dobro, da bi se lahko izpostavili. To vas sicer obremenjuje, saj zadeve nikakor ne morete rešiti natanko tako, kot si želite. Pogajanje bo naporno.

DVOJČKA – Poglobitev in umiritev, ki prihajata, vas bosta rešili pred zagato. Napetosti v odnosih se umirjajo. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vam pomaga uživati življenje. 

RAK – Veliko misli, veliko idej in veliko notranje napetosti bo danes obarvalo vaše življenje. Povejte ljubljeni osebi o tem, kar se dogaja v vas, in s tem omogočite poglobitev odnosa. 

LEV – Odzivajte se po občutku, saj ste resnično na dobri poti. Ustvarjate si pozitivne okoliščine, posebno če se vam obeta nova služba ali zanimivo poznanstvo. Poigrali se boste in zmagali.

DEVICA – Preveč ste obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate. Doma bo prav tako nekaj sitnosti, sicer nič takšnega, česar ne bi mogli prebroditi.

TEHTNICA – Prijatelji se bodo spomnili na vas, veliko bo dogajanja, klicev, pogovorov. Lahkotno, hitro, zabavno in objektivno se boste pomikali proti zastavljenim ciljem.

ŠKORPIJON – Glede nečesa se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v vašem življenju nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite, saj boste tako izvedeli, kako nadaljevati. 

STRELEC – Čutite, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Pogumni boste in to vas vodi v pravo smer.

KOZOROG – Previdno v medsebojnih odnosih, saj vas navdaja občutek, da vas preveč prisiljujejo. Pri številnih stvareh ste še neodločni, le v ljubezni točno veste, pri čem ste. 

VODNAR – Lep in umirjen čas je pred vami. Potovanje Lune vam prinaša mir in zadovoljstvo. Obeta se vam veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Povečana bo tudi želja po potovanju.

RIBI – Planeti so vam naklonjeni in prav kmalu prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale glede pomembne odločitve. Morda boste nekoliko bolj zapravljivi kot običajno.