Zanimivosti

Pripravil vas bo do joka!

M.J.
27. 2. 2015, 14.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

»Obljubljam ti, da ti bom bral pravljice pred spanjem in pel uspavanke, v odnosu do tvoje mame pa ti bom pokazal, kako se mora moški vesti do ženske…«

YouTube

Brian Scott, 27-letni NASCAR voznik, je s 24-letno Whitney Kay prijateljeval eno leto, nato pa sta se odločila za poroko. Whitney ima iz prejšnjega zakona triletno hči Brielle, katero je Brian sprejel kot svojo lastno.

Brian se je zato odločil, da poleg zaobljub svoji ženi, zapiše tudi zaobljube svoji polhčerki. In medtem, ko je na poroki bral ganljive nežne stvari svoji deklici, je večino svatov v dvorani oblil jok. »Obljubljam ti, da te bom vedno držal za roko in ti bom na voljo. Obljubljam ti, da ti bom bral pravljice pred spanjem in pel uspavanke, v odnosu do tvoje mame pa ti bom pokazal, kako se mora moški vesti do ženske. In kar je najpomembneje, obljubljam ti, da te bom vedno ščitil, bil s teboj in te ljubil,« je med drugim na poroki prebral Brian.

Brian je s svojim govorom in svojo izvedbo uspel razjokati vse svate v dvorani. Čeprav je posnetek nastal januarja 2014, je šele sedaj postal izredno popularen. Videoposnetek je obšel svet in je na pravi poti, da postane viralni hit. Bravo Brian!