Zanimivosti

Horoskop za soboto, 28. 2.

R.T.
28. 2. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Zoprno vzdušje vam bo prinašalo trdo energijo, ki bo zelo storilnostno usmerjena, vendar brez pravega razumevanja drugih, kar bo prinašalo oddaljitev v odnosih. 

BIK – Napoveduje se vam nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega, kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnihkoli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izredno pozitivno za vas.

DVOJČKA – Nekaj manjših težav se vam kaže v financah, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika z igrivim značajem.

RAK – Trenutno ste v položaju, da ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.

LEV – Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili.

DEVICA – Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov, da se da vse dogovoriti brez drame. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo.

TEHTNICA – Pred vami je temeljno konstruktiven dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjene in osredotočene na to, kar je pomembno. 

ŠKORPIJON – Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v iste navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev.

STRELEC – Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

KOZOROG – Zunanji pritiski bodo načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da. 

VODNAR – Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes in do zmede. Zavedate se, da je zadeva izredno pomembna za vas, zato se vanjo poglobite. 

RIBI – Krivda, ki jo čutite, nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se vam kažejo, pozitivne.