Zanimivosti

Za en sam burek ga je oralno zadovoljila!

Č.K.
27. 2. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

»Ko sem vstopal v pekarno, je dekle nekaj zamomljalo. Obrnil sem se proti njej, mislil sem, da prosi za denar. Nato pa mi je zašepetala, da me lahko oralno zadovolji, če ji kupim kos bureka ali sendvič,« je dejal mladenič, ki ga je dogodek, ki se je zgodil pred nekaj dnevi v Beogradu, močno šokiral.

mimoidoči...

Kot je dejal, je vse svoje otroštvo preživel v Novem Beogradu, med odraščanjem doživljal lepe in manj lepe trenutke in ob tem pripomnil, da si ni predstavljal, da se lahko kaj takega pripeti v njegovem mestu.

Arhiv Svet24

»Ko mi je dekle dalo to ponudbo, sem jo vprašal, kje bi me oralno zadovoljila. Pa mi je odgovorila, da kar tukaj, pred vrati pekarne. Si lahko to predstavljate?! Dekle je bilo za kos bureka pripravljeno storiti vse.

Lakota in revščina sta vsak dan hujša, ljudje pa smo iz dneva v dan večji egoisti. A ne glede na vse sem v to privolil. Mladostniška neumnost pač,« je pripomnil mladenič.

Mladenič trdi, da sta odšla do bližnjega parka. »Usedla sva se na klopco, odpela mi je hlače in se lotila posla. Ljudje so hodili mimo, gledali, kaj se dogaja, mene pa je bilo vse bolj sram. Gospe so obračale glavo, starejši možakar pa je pripomnil, da sem car. Ne vem, kaj mi je bilo, da sem lahko to dopustil,« je še povedal vidno pretreseni mladenič.

Dodal je, da je vse skupaj trajalo približno pol ure, nato je odšel do pekarne in dekletu kupil burek in jogurt. Na vprašanje, zakaj se je odločil povedati to zgodbo, je mladenič dejal, da si želi, da bi vsi vedeli, kaj se dogaja v Beogradu.