Zanimivosti

Horoskop za petek, 27.2.2015

G.G.
27. 2. 2015, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite v svojo korist. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami.
BIK – Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo radodarne, zato se ne bojte soočiti s partnerjem.
DVOJČKA – Poskusite obdržati dobre stike z vsemi, ki so vam pri srcu. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.
RAK – Pripravite se na to, da boste morda govorili skoraj sami sebi. Danes namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.
LEV – Prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon. 
DEVICA – Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste spopadli lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli, zato boste spet optimistični in nasmejani.
TEHTNICA – Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije.
ŠKORPIJON – Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo prinesla največ koristi.
STRELEC – Danes boste premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa predvsem na poslovnem in finančnem področju prihaja red in morda pozneje celo napredovanje.
KOZOROG – Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo treba prave besede, da stvari obrnete po svoje.
VODNAR – V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo pognalo kri v žilah. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu. 
RIBI – Optimizem se umika in prihaja spoprijemanje z realnimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije.