Zanimivosti

Horoskop za sredo, 18.2.2015

G.G.
18. 2. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Odmislili boste strah ali zaskrbljenost in se samozavestno podali novim dogodkom naproti. Marsikaj je končno na vaši strani, zato se podajte v konkretno akcijo. 
BIK – Poslovno boste konstruktivno delovali, zasebno pa bo treba pokazati zanimanje in ponovno osvojiti srce ljubljenje osebe, ki je v zadnjem času z vami malce nezadovoljna.
DVOJČKA – Dela bo več kot dovolj, vi pa boste pripravljeni tudi na kaj več, če bo nagrada takšna, da vam bo všeč. Ostane pa še dilema glede ljubljene osebe, ki vam ne sledi.
RAK – Izredno utrujeni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki vam niso všeč. Utegnejo slediti napetosti in številni prepiri, ki bi se jim v drugačnih okoliščinah laže izognili. 
LEV – Pripravljeni boste na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le neposrednosti pri sporazumevanju, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. 
DEVICA – Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo ter svoje delo predstavite na zanimiv, drugačen način. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom.
TEHTNICA – Polni energije boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, kar boste tudi z veseljem izkoristili. 
ŠKORPIJON – Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja s sodelavci. 
STRELEC – Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Poslovne situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. 
KOZOROG – Samozavest vam bo danes v pomoč pri poslovnih srečanjih, ne glede na to, pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen.
VODNAR – Pustite ljudem, da ohranijo svoja stališča. Vzemite si čas zase, naredite raje nekaj, kar vas bo razvedrilo in vam povrnilo izgubljeno motivacijo in voljo.
RIBI – V službi ali šoli se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možen način. Zelo boste trmasti, kar nekomu ne bo najbolj všeč.