Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek 19.1.2015

M.J.
19. 1. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Veliko se boste gibali v različni družbi in napeljevali svojo simpatično energijo do osebe, ki vam je v zadnjem času prirasla k srcu. Ni nujno, da vam bo uspelo že takoj, vendar vztrajajte.

BIK – Povabilo, ki je čisto po vaših merilih, vas precej mika in vznemirja. Odzivajte se na podlagi prvega občutka, tako nikakor ne boste zgrešili. Ljubezenske zvezde se nasmihajo tudi tistim, ki ste optimistični.

DVOJČKA – Izogibajte se konfliktom, ne glede na razloge. Ne boste razmišljali o tem, kaj vas je pripeljalo do takšnega razpoloženja, ki mu bodo sledile burne reakcije.

RAK– Današnji dan prinaša v vaše življenje polno svežine in naprednih informacij. Rešiti se bo treba določenega bremena in sprejeti spremembe. Naklonjena vam bo mlajša oseba.

LEV – Zadeve poskusite rešiti na bolj preprost način. Posebno vas bo razveselilo neko sodelovanje, ki bo potekalo v prijetnih okoliščinah. Nekaj več vznemirjenja in začetne zmede, nato se bodo zadeve odvile.

DEVICA – Danes si boste lahko končno malce oddahnili. Bolj boste družabni in zgovorni, kar vas bo rešilo v določenih situacijah. Poskušajte opraviti čim več pomembnih svari.

TEHTNICA – Če boste začutili neugodne občutke, se poskusite sestaviti. Psihično stanje je vaša slaba stran, zato bo vsak korak k izboljšanju njegovega delovanja več kot dobrodošel.

ŠKORPIJON – Ne dovolite, da bi preskočili najtežje in se tako še bolj zapletli v določeni situaciji. Sprva boste malce molčeči, potem boste ugotovili, da bi se morali bolj izpostaviti.

STRELEC – Danes boste lahko rešili vse težave in vse tisto, s čimer v zadnjem času niste zadovoljni. Naredite to brez odlašanja in se ne zanašajte na dejstvo, da gre samo za trenutno situacijo.

KOZOROG – Imeli boste polne roke dela, toda na želene rezultate boste morali še malce počakati. V središču pozornosti bodo služba in partnerski odnosi, ki niso v najboljši koži. 

VODNAR – Zastavili si boste pomemben cilj in ponos vam ne bo dovolil, da bi se mu odpovedali. V poslovnih vodah boste iznajdljivi ob posebni nalogi, ki zahteva izvirnost.

RIBI – Hrepeneli boste po svobodi in omenjeno odkrito priznali osebi, ki vam je že nekaj časa zelo blizu. Počasi prehajate na drugo točko, kmalu se bodo uresničile tudi vaše želje.