Zanimivosti

Horoskop za soboto, 10. 1.

R.T.
10. 1. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Nekoliko vas bo skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si v resnici želite, zato jasno in glasno povejte, česa si v resnici ne želite.

BIK – Umirjena energija bo delovala na vas spodbudno. Stvari se res ne razvijajo tako hitro, kot bi želeli, vendar se boste zadev lotili bolj poglobljeno, kar vam bo prineslo čudovite rezultate.

DVOJČKA – Ljubezenske zvezde bodo spremenile svoj položaj in trenutno so vam naklonjene, zato njihov vpliv izkoristite. Po drugi strani pa se boste znali prepustiti toku življenja.

RAK – Vaša pozornost bo usmerjena v materialno področje in končno boste imeli boljše možnosti zaslužka. Poglobite se vase, začutite mir in delujte iz njega, saj vas bo osvobodil.

LEV – Pohitite, če se želite srečati z nekom, ki vam je že nekaj časa zelo všeč. Vsekakor tudi prisluhnite, sprejmite dobre zamisli in se podajte v zgodbo, ki vam obeta harmonijo. 

DEVICA – Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo. Tudi vi občasno ponavljate podobno napako. Poskusite brezhibno opraviti tisto, kar se od vas pričakuje, saj bo časa vse manj.

TEHTNICA – Z ljubljeno osebo si želita različnih stvari in danes bo v ospredju nasprotovanje. Nič se ne bo spremenilo, dokler ne boste začeli poslušati in ravnati na podlagi razuma. 

ŠKORPIJON – Danes bo prisotne veliko zmede in nejasnosti, pogost bo tudi občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir in ga prenesti tudi na odnose z domačimi.

STRELEC – Nekaj nesporazumov bo, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da bi se obrnili stran. Previdno, posebno ob srečanju, na katerem boste začutili, da vas ne spoštujejo.

KOZOROG – Življenje vas kliče k počitku in užitkom. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo fenomenalen. Kmalu boste spet prodorni.

VODNAR – Bodite bolj odprti za novosti in nikar ne nadaljujte po poti, da se razburjate za vsako malenkost in takoj obračate hrbet tistemu, ki vas po vašem mnenju ni vreden. 

RIBI – Še vedno boste dvomili o težavi, ki je sami ne morete odpraviti. Vzemite si čas za premislek, saj ga potrebujete. Ne mislite, da ste vsemogočni in da imate rešitev za vsako težavo.