Zanimivosti

Brez postrežbe: precej pijan skočil za pult in ukradel hamburger

uk
10. 1. 2015, 08.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Restavracije seveda imajo pravico, da zavrnejo postrežbo določeni osebi. A to triindvajsetletnega Aarona Hoakna ni ustavilo, da bi prišel do hamburgerja.

Aaron je precej okajen vstopil v restavracijo MacDonald v Exetru (Velika Britanija) in zahteval sirov burger. Prodajalka mu je dejala, da je preveč pijan in da naj zapusti restavracijo, poleg tega pa mu je že bil prepovedan obisk restavracije.

To je triindvajsetletnika razjezilo. Nenadoma se je pognal čez pult, zagrabil hamburger in zbežal. Pri tem je prevrnil dve elektronski blagajni in povzročil za 700 evrov škode. Policija ga je hitro ujela in dobil je 18 tednov zaporne kazni.

Zanimivo je, da se je Aaron najprej zagovarjal, da je restavracijo »oropal« njegov brat dvojček, a mu policisti niso nasedli. Obramba se je sklicevala na dejstvo, da ima Aaaron težave z alkoholom in da se dogodka niti ne spomni. Kljub temu je vlom priznal. Aaron je že večkrat imel težave z zakonom, predvsem zaradi alkohola, in sodnik ga je opozoril, da se lahko kmalu znajde za zapahi za precej dlje časa.