Zanimivosti

VIDEO: Ni zdržal! Anakonda mu je 'pojedla' le glavo

G.G.
8. 12. 2014, 11.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ameriški naravoslovec Paul Rosoile je dobro razburil javnost z napovedjo, da se bo pred očmi spletne publike pustil pojesti anakondi. Gledalci oddaje »Eaten Alive« na Discovery Channelu pa so bili včeraj kar nekoliko razočarani, brez pojedine pa je ostala tudi anakonda.

Facebook

Vse je že bilo pripravljeno za spektakularno predstavo. Rosolie je bil v posebnem oklepu, anakonda je bila lačna, senzacije lačni pa so bili tudi gledalci.

Facebook

Šest metrov dolga kača je pošteno odigrala svojo vlogo. Ovila se je prek zavarovanega Rosoliejevega trupa, ki so ga polili s svinjsko krvjo, ga začela stiskati in požirati. Minula je slaba ura in anakonda je spravila po grlu že Paulovo glavo.

V tistem trenutku pa je Paula zajela panika in poskus so prekinili, saj se je bal, da bi lahko anakonda strla oklep. Prenos so nato prekinili, tako da gledaci niso videli, kako so odstranili kačo in Paula spravili iz oklepa.

Na Twitterju so gledalci na različne načine izrazili razočaranje zaradi prekinjenega poskusa. Nekateri so zapisali celo, da je Paul izdal Ameriko.

Twitter