Zanimivosti

Horoskop za torek

R.T.
18. 11. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Pozornost bo treba usmeriti v prijateljske odnose. Prav lahko se zgodi, da bo življenje zahtevalo vso vašo pozornost, mogoči so prepiri in napetosti, kljub temu boste zadovoljni.

BIK – Naenkrat se boste počutili nelagodno in nekoliko nesrečno. Morda se preveč družite z nekom, ki vas nekako obremenjuje s svojimi težavami. Nikakor se ne ustavljajte sredi poti.

DVOJČKA – Današnji dan prinaša večjo potrebo po romantiki in skladnosti. Dobro bi bilo, da bi prebrali pomembne zadeve dvakrat ali večkrat, da ne bi prišlo do napake. 

RAK – Pred vami so dobri stiki in nekaj dobrih odločitev na finančnem področju, ki jih poskusite izkoristiti sebi v prid. V večernih urah se usmerite raje v sprostitev in družabne podvige.

LEV – Danes boste odkrili pot, ki ste jo dolgo iskali, kar vas bo navdihnilo s pozitivno energijo. Če ste se še pred kratkim spoprijemali s težavo, se bo ta zdaj s svetlobno hitrostjo razrešila. 

DEVICA – Življenje bo tokrat zahtevalo nekaj več resnosti in prilagajanja. Pomagajte si z iznajdljivostjo. Pozornost usmerite v tista področja, ki vas mikajo že nekaj časa, pa niste zbrali dovolj poguma.

TEHTNICA – Pred vami je nov dan, v katerem boste čutili, kako v vaše življenje končno vstopajo novosti. Spremembe, ki prihajajo za vas, bodo pozitivne, zato ste lahko brez skrbi. 

ŠKORPIJON – Predlog prijatelja bo dober in prihaja v pravem trenutku, ko se boste že začeli spraševati, kako preživeti svoj dan. V ljubezni boste zgovorni, kar vam bo marsikaj olajšalo.

STRELEC – Danes boste razmišljali o tem, da želite nekaj izpustiti. Razmišljali boste, kako bi odgovorili na določeno vprašanje, ki vam ne dopušča mirnega spanca in vas jezi. 

KOZOROG - Izogibajte se sporom, saj vaša zgovornost namreč trenutno ni na vrhuncu. Prvi korak do tega, da bi vas drugi bolje razumeli, je, da jim najprej tudi sami prisluhnete. 

VODNAR – Ne potrebujete več počitka, ampak več akcije in dogajanja. Imate ogromno energije tako za poslovne dejavnosti kot za reševanje finančnih zadev. 

RIBI – Ste v obdobju kreativnosti, zato boste tudi danes lahko dosegli vse, kar si boste zadali. Pri delu boste blesteli, saj je pred vami nov izziv, v katerega boste vložili ogromno energije.