Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek 20.10.14

M.J.
20. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Zaradi manjših nesporazumov v preteklih dneh se vam bodo zadeve danes nekoliko zapletle. Poskusite biti nekoliko bolj umirjeni in z lahkoto se boste soočili z vsemi obremenitvami.

BIK – Energija, ki jo nosite s sabo, zadnje čase ni najbolj pozitivna. Spremenite način svoje komunikacije in poskusite dati tudi drugim priložnost, da izrazijo svoje mnenje.

DVOJČKA – Luna bo zbistrila vaše misli in dodala nekaj pozitivne energije, ki jo boste izkoristili pri raznih dogovorih in sklepanjih določenih poslov. Na ljubezenskem področju bo sproščeno.

RAK – Misli, ki se vam pletejo po glavi, vas bodo začele motiti. Intenzivno se boste začeli usmerjati proti spremembam, ki so vsaj na vašem čustvenem področju nujno potrebne in zaželene.

LEV – Največ preglavic vam bo v današnjem dopoldnevu povzročala utrujenost, ki se je boste rešili s skodelico dobre kave. Vse ostalo bo prepuščeno spontanosti in naključjem.

DEVICA – Z lahkoto boste danes zagrizli tudi v težje delo, saj bo vaša energija na maksimumu in vaš um bister in spočit. Le partner ne bo razumel, zakaj si zanj ne vzamete več časa.

TEHTNICA – Energije planetov vam bodo pisane na kožo, še posebej na čustvenem področju, kjer se boste znali sprostiti in kljub temu povedati tisto, kar vam leži na duši. 

ŠKORPIJON – Zakaj si ne bi dneva zastavili drugače? Iztrgajte se iz monotonosti in poskusite nekaj drznega, kar vas mika že dlje časa, pa niste zbrali pravega poguma za akcijo.

STRELEC – Vaša energičnost se počasi umika, zato čim prej rešite zoprne opravke, dokler imate še energijo zanje. Ljubezen bo danes bolj v spečem stanju, kar vam ne bo všeč.

KOZOROG – Težave vam bodo povzročale finančne zadeve. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo težki dnevi minili. Nikar si ne sposojajte večjih vsot denarja.

VODNAR – Luna bo danes poskrbela za ubranost in razigranost, ki bo najbolj intenzivna pri tistih, ki ste samski in ste imeli v zadnjem času občutek, da se vam nič ne dogaja.

RIBI – Prijetne energije, ki so vam čisto pisane na kožo, vam bodo pričarale lep, sproščen in obenem vznemirljiv dan. Večer si boste popestrili z zanimivim prijateljskim klepetom.