Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 9. 10.

M.J.
9. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Določena situacija vas bo vrnila v realno življenje, saj boste imeli ogromno službenih obveznosti. Danes boste iskali sorodno dušo prek spleta in klepeti bodo trajali pozno v noč.

BIK - Imate dovolj časa za vse opravke in obveznosti, zato se boste mirno lotili organizacije česa novega in zanimivega. Zmotijo vas lahko le tisti, ki iščejo samo napake.

DVOJČKA - Energični boste, zato vam nič ne more spodleteti. Poseben navdih prinaša novica glede poslovne priložnosti, ki prihaja v pravem trenutku, ko ste že nameravali obupati.

RAK - Kombinacija planetov bo priklicala spomine na osebo, ki ste jo nekoč ljubili, pa so se ta čustva nekam porazgubila. Spraševali se boste, kaj ta oseba počne in ali še misli na vas.

LEV - Odločiti se morate in to vam ne bo pretežko, saj gre za nekoga, ki mu lahko zaupate in vas podpira. V povezavi s poslovnimi zadevami prihaja več koristnih informacij.

DEVICA - Resnost finančne situacije vam bo prišla do živega. Tudi vaši prijatelji bodo opazili, da je nekaj narobe, ko ne boste radodarni z denarjem kot običajno, vendar se ne obremenjujte.

TEHTNICA - Vaša sposobnost za navezovanje stikov bo danes okrepljena z občutkom za misli in čustva drugih. Izkoristite to prednost v svoji smeri in nadenite nasmešek na obraz.

ŠKORPIJON - V današnjem dnevu se vaša odpornost povečuje. Pomembno je, da postajate bolj odločni, občasno ste tudi ostri, kar vam bo še kako koristilo v odnosu do nasprotnega spola.

STRELEC - Pričakujte nove priložnosti za izboljšanje finančnega položaja, kar je trenutno za vas najbolj pomembno. Pripravite se na nekaj, kar vam že dlje časa ni najbolj pogodu.

KOZOROG - Preseneča vas spodbudna novica, ki prihaja iz tujine. Nekaj se bo zavrtelo hitreje, kot ste pričakovali. Očitno ste občutljivejši, kot želite pokazati, toda vse se bo uredilo.

VODNAR - Danes boste lahko bolje spoznali nekoga od prijateljev. Navezovanje stikov se bo izkazalo za koristno, saj ste v zadnjem času preveč zaprti v svoje misli in svoj svet.

RIBI - Današnji dan bo nekoliko stresen. Prizadevali si boste, da najdete nove poslovne priložnosti, predvsem vas bo zanimal hiter zaslužek, kar pa vas lahko popelje v napačne odločitve.