Zanimivosti

Horoskop za torek, 7.10.

G.G.
7. 10. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Bolj intenzivno boste morali spremljati svoje finančno stanje. To se vam bo obrestovalo, saj boste kmalu lahko organizirali druženje z vam najljubšimi osebami.

BIK – Že dolgo se niste zares odpravili v naravo. Uživajte v harmoniji in temeljito razmislite o svojih možnostih za napredek. Čaka vas res neverjeten preobrat, ki vas bo prebudil.

DVOJČKA – Polni energije boste že v dopoldanskih urah precej učinkoviti v službi. Ustvarjalen in inovativen način razmišljanja vam bo zelo blizu. V prostem času bodite čim bolj spontani.

RAK – Nikakor se ne morete sprostiti in umiriti. Hitite in ves čas si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri ustavili. Teh ovir vsaj danes zagotovo ni, tako da se usmerite v počitek.

LEV – Danes boste morali urediti neke poslovne ali pravne zadeve, ki ste jih že nekaj časa odlagali. Energija današnjega dne bo bolj intenzivna, kar boste vlagali v poslovne izzive, ki so se pojavili v zadnjem času.

DEVICA – Težave v domačem krogu vas bodo prevzele. Težko se boste osredotočili na kaj drugega, dokler tega ne boste uredili. Posvetite se torej tej zadevi in ne odnehajte, dokler ne bo rešena.

TEHTNICA – Danes se boste malo bolje počutili, saj vas bo kombinacija planetov spodbujala, da boste nekaj naredili za svoje počutje. Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane.

ŠKORPIJON – Nekomu preveč obljubljate, toda prihaja čas, ko bi morali kaj tudi izpolniti. Bolj kot ljubezen vam diši prijateljstvo, pri katerem ni prevelikih obveznosti, kar pa drugi strani ne bo všeč.

STRELEC – Ukvarjanje s katero od sprostilnih tehnik bo umirilo vašega duha, predvsem dopoldne pa bo tudi v službi ogromno novih zadolžitev in priložnosti. Imeli boste tudi veliko željo po gibanju.

KOZOROG – Vzdušje bo primerno, da boste lahko poiskali odgovore na vprašanja, ki se vam porajajo že nekaj časa. Poskrbite, da boste razmislili o zasebnem in poslovnem dogajanju.

VODNAR – Danes se ne morete pritoževati, saj bilanca sploh ni slaba. Morda vam je žal le glede neke izgubljene priložnosti v povezavi z ljubeznijo ali druženjem. Kmalu pa prihaja nova, zato se pripravite.

RIBI – Čaka vas skupinski projekt, pri čemer pa boste naleteli na nekaj nestrinjanja. Delo s skupino zahteva prilagoditve in sprejemanje kompromisov. Vse skupaj boste znali sprejeti.