Zanimivosti

Preberite si svojo napoved energij

Uroš Brumen
20. 8. 2014, 12.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Končno si bomo lahko oddahnili, saj se bomo v teh dneh poslovili od čustveno precej razburkanih situacij. Obdobje, ko nam skoraj nič ni šlo, tako kot bi si želeli, bomo pustili za sabo. Zdaj prihaja čas, ki nam bo s svojo barvitostjo postregel z mnogimi zanimivostmi.

OBDOBJE NADANGELA GABRIELA (ROJENI V ČASU OD 21. 12. DO 20. 3.)

Oddahnili si boste, saj boste lahko na svoje mesto postavili stvari, ki so vam v zadnjem obdobju polzele iz rok. Previdno v medsebojnih odnosih, da ne boste pozneje česa obžalovali. Bodite pozorni tudi na svoje odločitve, ki bodo v prihajajočih dneh pozitivne in vam na dolgi rok odpirajo vrata tudi tja, kamor si do zdaj niste upali vstopiti. Dovolite si odpreti srce in razčistiti nekaj, kar je na čustvenem področju ostalo še nedokončanega.

Ljubezen kot ključ do uspeha

V petek, 19. 9. 2014, ob 19.30 vam bo Uroš v mariborski kavarni Betnava pripravil čaroben večer, ki bo razrešil vaše ljubezenske težave. S seboj lahko prinesete fotografijo ljubljene osebe. Cena vstopnice je 10 evrov. Čim prej si jo zagotovite po telefonu 040/793-218 ali e-pošti atelje.urosh@gmail.com.​

OBDOBJE NADANGELA MIHAELA (ROJENI V ČASU OD 21. 3. DO 20. 6.)

Odločitve, ki ste jih že davno zakopali, bodo tokrat iz vaše notranjosti privrele na dan. Kakršnekoli že bodo, bodo osupnile ljudi, ki so vam blizu, in vi se boste počutili svobodnejše. Sprejmite svoje življenje kot kreacijo neverjetnega in si začnite dovoliti čutiti tisto, po čemer že dolgo hrepenite. Do zdaj ste si dovolili sanjati, od tega trenutka naprej pa je čas, da svoje želje tudi pogumno udejanjite in greste za soncem.

OBDOBJE NADANGELA RAFAELA (ROJENI V ČASU OD 21. 6. DO 20. 9.)

Posvetili se boste razmišljanju in tako kreirali svojo pot za naprej. Ne boste se dovolili zmesti. Prav tako si tudi ne boste dovolili stopiti nazaj. Čeprav vas bodo določeni spomini dodobra pretresli, jih boste pustili za seboj in se podali na čarobno potovanje skrivnostih doživetij, razpetimi med čustvi in željami. Nikar se jih ne ustrašite, dovolite si sanjariti, da jih boste lahko na dolgi rok popeljali v zgodbo svojega življenja.

OBDOBJE NADANGELA URIELA (ROJENI V ČASU OD 21. 9. DO 20. 12.)

Presenečenje, ki vas bo objelo v prihajajočih dneh, vas bo na prvi pogled osupnilo. Dovolite si vstopiti na novo pot življenja, čeprav niste prepričani, da bi vam določen met tudi uspel. Prisluhnite si in svoja suhoparna in stroga načela pustite za seboj. Tokrat boste s prav to potezo odprli tri povsem nova področja v življenju, ki vam bodo v prihajajočih letih s pridom služila. Vaša je odločitev, kateri bo vaš prvi korak.