Zanimivosti

Kaj pravi horoskop danes?

R.T.
20. 8. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Vas zanima, kaj vam za danes kažejo zvezde? Preberite današnji horoskop!

OVEN – Čaka vas družaben dan, čeprav se ne bo zgodilo na poslovnem področju čisto nič posebnega ali nenavadnega. Veliko več bo priložnosti za nova poznanstva.

BIK – Premaknili se boste korak naprej, a kljub temu vse ne bo potekalo tako, kot ste si zamislili. Priznati morate, da nečesa še niste zaključili, kar vas globoko v notranjosti močno vznemirja.

DVOJČKA – Prihaja več napetosti, od vas se bo zahtevalo več, kar vas bo jezilo in vznemirjalo. Zdaj ni čas za počitek, zdaj je čas za akcijo, če se boste tega držali, boste uspešni.

RAK – Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu končno povedali, kaj do njega čutite. Držite se tistega, kar že obvladate. Pomirila vas bo tudi prisotnost dobrega prijatelja.

LEV – Zavestno uporabite odvečno energijo za doseganje svojih ciljev, vendar le tistih, ki so realni. Pomembno je tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite o stvareh in si ustvarite mir.

DEVICA – Zaupanje bo danes ne prvem mestu seznama. Borili se boste sami s sabo in dvomi, vendar boste po tehtnem premisleku ugotovili, da nima smisla se preveč obremenjevati.

TEHTNICA – Današnji dan bo po vašem okusu, saj ne bo preveč težkih nalog in zapletov. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki je za zdaj še niste opazili.

ŠKORPIJON – Odpočijte se, počnite stvari, v katerih resnično uživate, nič zato, če se nekoliko umaknete iz središča dogajanja. Nekdo bo prinesel velik preobrat v vaše življenje.

STRELEC – Ni pravi čas za delovne novosti, je pa ugoden trenutek za utrjevanje ljubezenskega razmerja, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhalo in dobilo slabo obliko.

KOZOROG – Prihaja izboljšanje v odnosih na poslovnem področju, kar ste čakali že dolgo časa. Konec bo zoprnega dela in stresa, prihaja samozavestna ustvarjalna energija.

VODNAR – Prihaja vaših pet minut, saj boste zelo prodorni in odločeni narediti nekaj, kar si ostali ne upajo. Srčni utrip bo izdal vaše vznemirjenje, ki pa bo takrat pozitivno usmerjeno.

RIBI – Današnji dan vam prinaša veliko privlačno moč in možnosti novih poznanstev, ki lahko pozneje prerastejo v kaj več. Sreča bo na vaši strani, z nasmehom boste dosegli čudeže.