Zanimivosti

Mrtva punca mu piše iz groba, da jo zebe!

T.P.
15. 8. 2014, 19.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nesrečni mladenič je pod imenom Nathan spletni javnosti razkril svojo neverjetno zgodbo, ki ga je globoko pretresla. Na Facebooku je namreč začel prejemati sporočila od svojega dekleta, ki je umrlo v nesreči leta 2012.

Nathan je povedal, da so v nesreči trčili trije avtomobili, ker je nekdo spregledal rdečo luč na semaforju. Njegovo dekle Emily je na kraju nesreče umrlo v nekaj minutah.

»Skupaj sva bila pet let. Nikoli se ni želela poročiti, saj se ji je to zdelo zastarelo, a če bi izrazila željo po poroki, bi jo omožil že po treh mesecih najine zveze. Po naravi je bila takšna, da je vedno iskala izzive. Najbolj srečna je bila na taborjenju in vedno je dišala po cimetu,« je zapisal Nathan, ki je po nesreči pustil njen profil na Facebooku aktiven. Dostop do profila sta imela samo in mati pokojnega dekleta.

Konec lanskega leta je Nathan na Facebooku sprejel sporočilo in obnemel, ko je videl, da mu ga je poslala Emily. Takrat se je vse začelo. Z njenega profila je prejel še nekaj sporočil, zato je vprašal Emilyno mamo, ali mu ona pomotoma pošilja sporočila. Njen negativen odgovor ga je šokiral, saj po tistem ni več mogel razumeti, kaj za vraga se dogaja. Preveril je tudi pri prijateljih, ali se morda neokusno norčujejo iz njega, a so mu vsi po vrsti zagotovili, da nimajo nič s tem.

Sporočila, ki jih je prejemal, niso imela kaj dosti smisla in so bila precej konfuzna. Bila so nekakšna kompilacija sporočil, ki jih je Nathan pošiljal Emily, ko je bila še živa. A to še ni vse. Februarja letos se je Emily označila na njegovih fotografijah. Nekateri Nathanovi prijatelji so menili, da gre za nekakšno računalniško napako, drugi pa so ga zaradi nenavadne oziroma nepojasnjene zgodbe odstranili s seznama svojih prijateljev.

Na koncu se je Nathan obrnil kar na Facebook, od koder so mu odgovorili, da na njenem profilu deluje nekdo, ki živi v Nathanovi hiši, ali pa v hiši matere pokojnega dekleta. Nathana so najbolj vznemirila sporočila, v katerih Emily piše, da je njen jopič v sušilniku in da jo zebe, sapo pa mu je vzelo tudi njeno sporočilo, sestavljeno iz nekaterih njegovih stavkov, ki ji jih je poslal tistega dne, ko je umrla. Za vrhunec je poskrbela fotografija, objavljena na njenem profilu, na kateri je Nathanova hiša od zunaj, skozi okno pa se vidi tudi njegov računalnik. Fotografija se je na njegovem FB zidu pojavila točno takrat, ko je svojo neverjetno zgodbo podelil s svetovnim spletom.