Zanimivosti

Odprl čokoladico, potem pa tole…

M.J.
17. 7. 2014, 10.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Prehrambni velikan Nestlé se je opravičil, potem ko je odvetnik Robin Jaobs na enem izmed njihovih proizvodov odkril podobo penisa.

Twitter

Odkril ga je na čokoladi Milkybar, v katero je hotel ravno zagristi, medtem ko je gledal finale svetovnega prvenstva v nogometu. Penis je v bistvu narobe obrnjena konjska glava, odvetnik pa trdi, da je oblika neprimerna za otroke.

''Kaj počne penis na čokoladi za otroke? Nima smisla tega zanikati. Očitno je in vsi lahko to vidimo,« je dejal. Čokolado, po kateri si bo zapomnil letošnje svetovno prvenstvo je seveda na koncu pojedel, še vedno pa mu ni jasno, zakaj je bila na njen podoba penisa.

»Nestlé je presenečen in žal nam je, da je gospoda Jacobsa slika na Milkybaru spomnila na moške genitalije. To je v bistvu glava konjske glave. Ni bilo namerno, da bi koga zavajali ali želeli užaliti, še manj pa bi si želeli, da naše proizvode kdo povezuje z genitalijami. Zaradi nesporazuma se opravičujemo, prav tako tudi za vse nevšečnosti, ki bi jih to lahko povzročilo,« je objavil proizvajalec.

Dodatne fotografije sporne čokolade so se v teh dneh pojavile na Twitterju.