Napoved

Horoskop za nedeljo, 19. novembra

W.Y.
19. 11. 2017, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V tem trenutku ste preveč obremenjeni na več področjih hkrati in zato trpi vaše počutje, ki bo obarvano z nihanji. Če se boste malo bolj posvetili sami sebi, boste zadovoljni.

BIK - Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti z dogovorom, ki ga boste sklenili.

DVOJČKA - Lažje boste sprejemali spremembe do katerih bo prihajalo in pav nič vas ne bo motilo, da se bo spremenilo popolnoma vse. Dokler boste ob sebi imeli nekoga, ki vam bo stal ob strani, bo vse ostalo nepomembno.

RAK - Z ugodno Luno boste intuitivni. Prvi vtis pri nekem srečanju bo odločilen in lahko se zanesete na šesti čut, ki ga včasih povsem neupravičeno zanemarjate. Le ne čakajte do popoldneva, ko bo vse težje.

LEV - Znova zamujate in si pravzaprav ne znate niti razložiti, zakaj zavlačujete. Ne prenesete pa vprašanj, zakaj je tako, temveč le iščete možnosti, da bi se nekako zbrali in napolnili baterije.

DEVICA - Znova imate opravka z ljudmi, ki vam niti najmanj niso podobni. Nikar ne dovolite, da bi vas iztirili, ker se bodo okoliščine kmalu spremenile, posebno glede prijateljskih odnosov.

TEHTNICA - Po navadi vse radi načrtujete, a tokrat morate odgovoriti na podlagi prvega občutka. Čas je tudi za romantično srečanje, če se boste partnerju posvetili brez zadržkov in načenjanja težkih tem.

ŠKORPIJON - Ne ostanite križem rok, temveč poskusite izvedeti vse, kar je mogoče. Napredovali boste le, če boste na tekočem. Morda vam je vse skupaj trenutno prenaporno, saj potrebujete več oddiha.

STRELEC - Trenutno ste pod prevelikim pritiskom in stresom. Poskrbite za meditacijo, sproščanje, ob rekreativnih dejavnostih si boste vsekakor nabrali dovolj energije, posebno za pozno popoldne, ko vam je po navadi primanjkuje.

KOZOROG - Če priznate svojo napako, vam bodo domači odpustili, v nasprotnem primeru pa se ne čudite kakšnemu obtožujočemu pogledu. Sami ste odgovorni za situacijo, v katero ste zašli.

VODNAR - Nekdo bo želel skaliti srečo, ki jo gradite s partnerjem. Ne namenjajte prevelike pozornosti brezpredmetnim govoricam, saj so nekateri ljudje že po naravi nevoščljivi. Raje ostanite še naprej zadovoljni.

RIBI - Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste dosegli ničesar, zato se spravite k dejanjem. Še vedno je zdravje vaša šibka točka, zato se poskusite zavarovati, posebno glede prehladov.