Napoved

Horoskop za nedeljo, 16. julija

W.Y.
16. 7. 2017, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN - Samski boste pri spoznavanju novih ljudi plašni, upali boste, da drugi naredijo prvi korak, kar je napaka. Nikar ne ostajajte v ozadju, saj lahko zamudite lepo priložnost.

BIK - Preko pisma ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam bodo dale misliti. Možno je tudi krajše potovanje, ki se ga izredno veselite že nekaj časa.

DVOJČKA - Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zelo pozitivno, kar vas bo razvedrilo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov.

RAK - Bodite pozorni in raje malo manj hitite, da ne pride do nesporazumov. Neprijetna zadeva bi lahko terjala spremembe vaših načrtov, ki se jih tako veselite.

LEV - Manj romantični boste, kar ljubljeni osebi ne bo všeč. Nimate dovolj energije, da bi se spuščali v dodatne zadeve. To je dobra priložnost, da združite zabavo z užitkom.

DEVICA - Preveč obljubljate, potem ste v položaju, ki vam ni naklonjen. Najprej vsekakor poskrbite za zdravje, posebno za boljšo prehrano. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka.

TEHTNICA - Notranji nemir je del vas, zato ga sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč druge ljudi. Zato se ne obremenjujte.

ŠKORPIJON -Tokrat boste precej napeti, saj se bo vse skupaj dogajalo prehitro za vaš tempo. Ne morete se sprijazniti z omejitvami, ki vam jih prinaša vaše ljubezensko življenje.

STRELEC - Samskim bo ponovno ogrelo srce nekaj, kar boste slišali preko prijateljev. Obstaja celo možnost, da boste nekoliko zapostavili ostale. Vezani pa se malce bolj ozrite okoli sebe.

KOZOROG - Ste prijateljska oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste lahko danes pokazali. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti.

VODNAR - Če ste samski, se danes pripravite na prijetno druženje, ki bo precej spontano. Možne bodo celo ponudbe in če ravno prebolevate nekoga, potem se bo kmalu vse uredilo.

RIBI - Ugotovili boste da ste v preteklem obdobju veliko naredili in da vas ljudje občudujejo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite dobre energije.