Urška Žolnir

Olimpijka je stopila v zakonski jarem

T.P. / Novice Svet24
31. 1. 2018, 07.10
Deli članek:

Med znanimi Slovenci, ki so se odločili zimo vsaj za krajši čas zamenjati za poletje, je tudi Urška Žolnir – s to razliko, da je nekdanja judoistka, zdaj pa trenerka, ob tem zamenjala še svoj stan.

Revija Zvezde
36-letna judoistka in njen leto dni starejši partner sta na Mavricij odpotovala 21. januarja, večno zvestobo sta si obljubila 25. januarja, s širšo javnostjo pa sta veselo novico delila 28. januarja.

Facebook
Urška Žolnir je svojemu partnerju Mateju Jugovarju večni da dahnila na Mavriciju

Svojemu življenjskemu sopotniku Mateju Jugovarju je namreč na rajski destinaciji dahnila večni da, veselo novico je delila tudi s svojimi sledilci na družbenem omrežju Facebook. Pod zapisom, ki ga je Urška dopolnila s fotografijo njunih rok s poročnima prstanoma, naslonjenima na palmo, so se vsule številne čestitke in lepe želje, ki se jim pridružujemo tudi v našem uredništvu.

Zaljubila sta se 1500 metrov nad morjem

Zlata olimpijka in nekdanji košarkar sta skupaj dve leti. Iskrica med njima je preskočila na Rogli, kjer Matej skrbi za višinske priprave številnih slovenskih športnikov, Urška pa je tja prišla na višinske priprave kot trenerka moške judoistične ekipe in pomočnica trenerskega mojstra Marjana Fabjana

Dom si je par ustvaril v Pernovem pri Žalcu, v hiši, v katero se je Žolnirjeva vselila po prihodu z olimpijskih iger v Londonu, zdaj pa se bosta vanjo vrnila kot mož in žena.