Deček ali deklica?

Se Kate z mediji prav namerno poigrava?

S.N.Č./Novice Svet24
30. 1. 2018, 07.30
Posodobljeno: 30. 1. 2018, 20.54
Deli članek:

Vojvodinja Cambriška Kate Middleton je v tretji nosečnosti veliko bolj aktivna kot takrat, ko je pod srcem nosila princa Georgea oziroma princeso Charlotte. Kot vse kaže, pa je postala tudi nagajiva.

Profimedia

V zadnjih nekaj dneh je soproga princa Williama Kate Middleton skoraj vsak dan opravila kakšno uradno dolžnost.

In prav vsako njeno pojavljanje v javnosti spodbudi govorice in ugibanja.

Profimedia
Kate Middleton

PISANO

Najbolj vroča tema v Veliki Britaniji je namreč že vse od trenutka, ko sta William in Kate sporočila, da pričakujeta tretjega otroka, ugibanje, ali bo deček ali deklica in ali bosta novorojenčka morda kar dva.

Zaključek »poznavalcev govorice oblačil« je zdaj tak: »Gre za dvojčka, dečka in deklico.«

Ko pa se je Kate pred dnevi slovesnosti v katedrali Coventry udeležila oblečena v rožnat nosečniški plašček iz najnovejše kolekcije prestižne znamke Mulberry, je bil to medije jasen znak, da bo aprila na svet privekala deklica. Le dan za tem je Kate teorijo potrdila: na odprtju otroškega oddelka v londonski bolnišnici je nosila živo rdeč plašč iz nove kolekcije Boden. Prav rdeča pa je najljubša barva njene hčerke. V britanskih medijih so se takoj pojavili debeli naslovi, da na dvor prihaja deklica.

Profimedia

A glej ga zlomka, le nekaj dni pozneje je vojvodinja ob obisku šole Reach Academy šokirala v modri opravi – in to ne katerikoli. Oblekla si je star moder plašč, ki ga je ohranila še iz prve nosečnosti, ko je pod srcem nosila Georgea. In kot da to ne bi bilo dovolj, se je takoj naslednji dan ob obisku bolnišnice King's College pojavila v modri nosečniški obleki znamke Seraphine in si čeznjo nadela še nov svetlo moder plašč.

Profimedia